avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 709 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Functie publica executie
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Functie publica executie

Buna ziua.
Ma confrunt cu o problema la care va rog daca puteti sa ma ajutati cu un sfat.
La o primarie in mediul rural in organigrama ei este prinsa in cadrul departamentul de urbanism functia de INSPECTOR CLASA I.
A fost cineva anhajat pe postul asta promovand pana la functia de INSPECTOR CLASA I,GRAD SUPERIOR.Persona respectiva si-a dat demisia si acum tre sa scot la concurs postul.....intrebarea mea este.....tre sa scot la concurs pentru functia cuprinsa in organigrama de INPESCTOR CLASA 1 ?sau pentru functia detinuta de persona care a plecat care avea GRADUL SUPERIOR?spun asta ca pentru gradul superior tre sa ai vechime 9 ani iar pentru functia din orgranigrama numai 2 ani...va rog frumos poate ma lamuriti si pe mine
Cel mai recent răspuns: cata26 , utilizator 11:51, 4 Iulie 2012
in statul de personal functia publica vacanta este inspector superior ca atare trebuie sa respectati conditia privind vechimea de 9 ani.
in organigrama nu aveti asa ceva (numai 2ani)
multumesc frumos de raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avansare pe un grad "imediat superior"sau recrutare pe un grad " superior" barbutmar barbutmar Buna ziua, Sunt functionar public in cadrul administratiei publice locale incepand cu anul 2005.Postul pe care am sustinut consurs si am fost admis- consilier ... (vezi toată discuția)
Administratie locala Mirela28 Mirela28 Am o colega nelamurita...este angajata ca referent cl III, gradul superior, treapta 2 (contabil) iar acum a fost creat in orgamigrama un post de inspector ... (vezi toată discuția)
Incadrarea pe studii superioare conform legii nr. 284/2010 aladinut aladinut Sunt functionar public in cadrul politiei locale (fosta politie comunitara) ca referent studii medii grad profesional superior.(pe acest grad am fost promovat ... (vezi toată discuția)