avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 482 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Functie publica executie
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Functie publica executie

Buna ziua.
Ma confrunt cu o problema la care va rog daca puteti sa ma ajutati cu un sfat.
La o primarie in mediul rural in organigrama ei este prinsa in cadrul departamentul de urbanism functia de INSPECTOR CLASA I.
A fost cineva anhajat pe postul asta promovand pana la functia de INSPECTOR CLASA I,GRAD SUPERIOR.Persona respectiva si-a dat demisia si acum tre sa scot la concurs postul.....intrebarea mea este.....tre sa scot la concurs pentru functia cuprinsa in organigrama de INPESCTOR CLASA 1 ?sau pentru functia detinuta de persona care a plecat care avea GRADUL SUPERIOR?spun asta ca pentru gradul superior tre sa ai vechime 9 ani iar pentru functia din orgranigrama numai 2 ani...va rog frumos poate ma lamuriti si pe mine
Cel mai recent răspuns: cata26 , utilizator 11:51, 4 Iulie 2012
in statul de personal functia publica vacanta este inspector superior ca atare trebuie sa respectati conditia privind vechimea de 9 ani.
in organigrama nu aveti asa ceva (numai 2ani)
multumesc frumos de raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avansare pe un grad "imediat superior"sau recrutare pe un grad " superior" barbutmar barbutmar Buna ziua, Sunt functionar public in cadrul administratiei publice locale incepand cu anul 2005.Postul pe care am sustinut consurs si am fost admis- consilier ... (vezi toată discuția)
Administratie locala Mirela28 Mirela28 Am o colega nelamurita...este angajata ca referent cl III, gradul superior, treapta 2 (contabil) iar acum a fost creat in orgamigrama un post de inspector ... (vezi toată discuția)
Incadrarea pe studii superioare conform legii nr. 284/2010 aladinut aladinut Sunt functionar public in cadrul politiei locale (fosta politie comunitara) ca referent studii medii grad profesional superior.(pe acest grad am fost promovat ... (vezi toată discuția)