avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 596 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Nerespectare proiect constructie
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Nerespectare proiect constructie

Buna. Am o problema legata de o constructie noua (casa familiara)la care nu s-a respectar proiectul de constructie dar care a fost data in folosinta in urma cu 10 ani si trecuta si in cf.Darea in folosinta s-a facut dupa cei de la primarie a verificat imobilul respectiv si totul a fost ok.Anul acesta (luna aprilie)am fost somat si amendat de catre primarie pe motivul ca imobilul respectiv nu este conform cu proiectul,si mai cere intratea in legalilegalitate conform legi50/1991.Ce este de facut in aceasta situatie?
Cel mai recent răspuns: liamic43 , utilizator 05:08, 5 Iulie 2012
În procesul verbal de contravenţie, vi s-a arătat termenul până când aveţi obligaţia de a intra în legalitate, în primul rând. De la primărie, solicitaţi scris, care sunt căile de intrare în legalitate, pe care le impune primăria respectivă

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casa construita fara autorizatie florinach florinach Buna ziua , va rog sa ma invatati cum pot obtine autorizatia de constructie pentru o casa construita intre anii 1999-2001 in Bucuresti, pentru care nu am ... (vezi toată discuția)
Intrare in legalitate legea 50/1991 criastian criastian Am efectuat o modificare la apartamentul in care locuiesc in anul 2001, mi-am inchis balconul cu tamplarie termopan, am efectuat o arcada la iesirea in balcon ... (vezi toată discuția)
Cladire partial construita ilegal brazvan brazvan buna seara. Ce se intampla daca o cladire a unei p.j. care este in acte construita 200 mp pe teren de 300mp si in realitate 300 mp pe teren de 500 mp? Se ... (vezi toată discuția)