avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 652 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Consultant juridic
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Consultant juridic

Buna Ziua ma numesc Andreea si sunt absolventa din promotia 2012 a facultatii de drept , as vrea sa stiu unde trebuie sa ma inscriu pentru a devenii consultant juridic pentru a face acel stagiu de pregatire de 2 ani si ce conditii trebuie intrunite. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 12:08, 4 Iulie 2012
Conditiile sunt cele prevazute in legea nr. 514 din 2003. Forma de organizare profesionala a consilierilor juridici este Colegiul Consilierilor Juridici existent la nivelul fiecarui judet.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pasi pentru a deveni consilier juridic uksolution uksolution Buna ziua.Am o intrebare in legatura cu profesia de consilier juridic.Tomai am terminat facultatea de drept si as vrea sa stiu care sunt pasii pentru a deveni ... (vezi toată discuția)
Consilier juridic liana16 liana16 un coleg, daca nu este angajat ca si consilier juridic (este numai consilier in cadrul unui serviciu), absolvent al facultatii de drept din 2008 si practicant ... (vezi toată discuția)
Colegiul consilierilor juridici lia19. lia19. Buna ziua .Va rog sa ma mai ajutati si pe mine cu un raspuns.O persoana este consilier juridic din anul 2006 luna Octombrie pana in prezent.Nu a fost inscrisa ... (vezi toată discuția)