avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 529 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... indemnizatie de conducere
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

indemnizatie de conducere

Buna ziua,am un caz de rezolvat:o persoana angajata in functie de conducere este in concediu da boala pe perioada mai lunga si in locul ei se doreste sa se aduca o alta persoana, pe perioada concediului de boala.Persoana venita(tot din cadrul institutiei) poate beneficia de indemnizatia de conducere.Institutia este bugetara.
Daca se poate urgent#-o
Cel mai recent răspuns: Nicolae Bogdan Enache , Avocat 18:10, 8 Ianuarie 2009
Da, poate beneficia de indemnizatia de conducere pe perioada cat salariatul respectiv se afla in concediu medical.
Da poate beneficia de indemnizatie de conducere pt ca salariatul in concediu medical are contractul suspendat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Remuneratie suplimentara pentru delegare de competente mudpie mudpie Buna ziua! Este prima oară când vă cer ajutorul şi vă mulţumesc anticipat. Problema mea stă în felul următor. Sunt funcţionar public într-o ... (vezi toată discuția)
Gravida- desfacerea celui de-al doilea contract de munca alta alta Sunt angajata unei institutii de stat, lucrez ca delegata la o fundatie. Ca atare, am un contract pe perioada nedeterminata la institutia de stat ( de la care ... (vezi toată discuția)
Concediu medical in cazul persoanei angajate la doua unitati dancs_at dancs_at Sunt angajat norma intreaga in sistemul de sanatate (functia de baza), dar mai am un Contract individual de munca partial la o alta societate unde se ... (vezi toată discuția)