avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 294 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Cum se procedeaza?
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Cum se procedeaza?

In situatia in care nu am cetatenia romana, dar sunt rezident, adica detinatorul unui permis de sedere temporara. Am comandat unele produse din SUA si la oficiul postal sunt obligat sa achit TVA. Din cate stiam eu, neavand cetatenia romana, trebuie sa achit TVA la intrarea in tara de origine, unde urmeaza sa folosesc aceste produse. Intrebarea mea este, care este solutia corecta in aceasta situatie?
Multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Permis de sedere temporar azra28 azra28 Cu viza de tip C/VV, cu multiple intrari timp de 90 zile , data de Consulatul Romaniei la Istanbul, se poate aplica pentru permis de sedere temporar? E vorba ... (vezi toată discuția)
Invitatie andreeanist andreeanist Prietenul meu e din Pakistan, dar e stabilit in Anglia de 5 ani. Lucreaza acolo cu acte in regula. As vrea sa stiu EXACT ce acte imi sunt necesare ptr a-i ... (vezi toată discuția)
Angajare cetatean strain gabriela neamtu gabriela neamtu in ce conditii se poate angaja un cetatean american la o SC din Romania, daca nu are cetatenie romana? (este casatorit si are copii in Romania) (vezi toată discuția)