pentru infractiunile de fals material in inscrisuri oficiale si favorizarea infractorului!! mai am apel si recurs!! as vrea si eu sa stiu la cat timp se prescriu faptele ( fiecare) !!! infractiunile au fost savarsite in august 2007. va rog !!!
inca sunt la apel cu aceste acuzatii! ce credeti mi se prescriu faptele??? sau mi se vor prescrie pe noul cod penal?
credeti ca noul cod penal are sanse sa NU intre in vigoare la 1 februarie 2014???
ma avantajeaza noul cod penal la infractiunile comise de mine??
stiu ca am pus cam multe intrebari dar va rog sa-mi raspundeti la fiecare in parte daca se poate si daca ma puteti ajuta!
am inteles ca in noul cod penal la infractiunile de fals se reduc pedepsele si daca se reduc pedepsele se cor reduce si prescriptiile faptelor.
eu inca sunt la apel.... si mai am recursul... cred ca va mai dura cel putin 6-7 luni!
credeti ca exista vreo sansa sa nu intre in vigoare noul od penal in februarie?
ma puteti ajuta si pe mine???
nu mai am cum sa trag mult de timp la apel.... cum pot face sa ajung si la recurs ? ( am inteles ca, in noul cod penal nu as mai avea dreptul la recurs )
mi-au mai scazut si mie termenele de prescriptie la acele infractiuni ????
Permis auto
Ionescumarius
Salutare!
In urma consumului de canabis la volan și deținere.. am o obținut o condamnare, nu amânarea aplicării pedepsei..
Îmi este destul de clar ... (vezi toată discuția)