avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 141 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... pasaport minor si iesire din tara
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

pasaport minor si iesire din tara

Am nascut in Belgia si as dori sa merg in vacanta in Rominia ,tatal copilului nu merge ,se poate face pasaport copilului(de 3 luni) in Bucuresti fara sa fie ambi parinti de fata??Pentru a putea reveni in Belgia,plecam cu titlu de calatorie si certificatul copilului,imi trebuie procura de la tata pentru acte???ce acte avem nevoie??? ...Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: xenia26 , utilizator 10:37, 6 Iulie 2012
Aveti nevoie de acordul tatalui pt a primi de la consulat acel titlu de calatorie. Aveti nevoie de acordul tatalui ( il va da tot la consulat sau ambasada) pt a-i face copilului pasaport si pt a reveni in Belgia, daca doriti.
Acordul pt iesirea din Romania va cuprinde destinatia, perioada calatoriei, datele dvs si ale copilului.. vor sti cei de la ambasada ce trebuie sa cuprinda declaratia
Va multumesc pentru ajutor.o zi buna

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procura mori20 mori20 buna asa avea si eu o intrebare legata de o procura am un baietel care are 3 luni si as vrea sa merg cu el in vizita la tatal lui in belgia intrebarea mea este ... (vezi toată discuția)
Familiar-acordul tatalui in ce priveste minorul larisa1986 larisa1986 buna ziua.am un baiat de 5 ani nascut in italia si cu certificat de nastere rominesc copilul este trecut pe numele tatalui noi find necasatoriti el la ... (vezi toată discuția)
Documente necesare pt a scoate un minor din tara luizaizza luizaizza Ma aflu in spania cu sotul meu.in tara am o fetita de 6 ani.ce acte trebuie sa trimitem noi din Spania ca sa o poata aduca unul din bunici? (vezi toată discuția)