tatal meu a avut abonament telefonic la o firma de telefonie mobila in anul 2007 in anul 2009 ,in luna oct.ia venit o fcatura de 500 ron ,si sa solicitat factura detaliata,firma de tel.nu a trimis factura ,tatal meu este o persoana in virsta inluna noiembria a anului 2009 i sa debransat tel si din acea luna si pina acum nu am mai primit nimic de la ei,am si uitat,acum a primit de la firma de recuperari,asa zic ei un telefon pe cel fix si o scrisoare in care ne amenita ca avem de platit o suma de 2000 ron,ce pot face in cazu acesta,mai beneficez de termenul de prescriptie de 3 ani,si pot face contestatie la executare in caz de executare?acea firma nu ar trebui sa deschida o actiune in instanta si sa fiu instintat cu privire la dosar,mi se pare o mirsavie sa vii cu amenintari si sa iti pui dupa ani de zile ca ai o factura de sute de lei de platit
va rog mult datimi un sfat
cu stima
puteti si pe emailul meu(tismanariucaty@yahoo,com):">
[editat- pe forum va rog sa nu scrieti cu majuscule si sa nu mentionati numele persoanelor juridice implicate- multumesc]
dreptul de a fi actionat in judecata nu este prescris- se prescrie in noiembrie 2012- iar procesul poate fi solutionat si la instanta unde isi are sediul creditorul-Societatea de telefonie , pe calea somatie de plata! Eu va sfatuiesc sa achitati esalonat!