avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 709 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Act vanzare-cumparare cu litigii
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Act vanzare-cumparare cu litigii

Va rog sa ma ajutati cu o adresa a unui notar din Bucuresti , unde a-si putea sa inchei un act de vanzare cumparare cu litigii.
Cu stima.
Cel mai recent răspuns: ContSters255159 , utilizator 07:49, 10 Iulie 2012
Stimat forumist,

Notari găsiți fără probleme în București. Cred că și pe avocatnet sunt înregistrați drept consultanți notari.

Totuși, în cazul dvs, cel mai bine ar fi să alegeți înte antecontract de vânzare-cumpărare și vânzare -cumpărare de drepturi litigioase.

Cu stimă.
Multumesc, pentru raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

30 000 € - avans la o garsoniera TomyL33 TomyL33 Vreau sa achizitionez o garsoniera intr-un bloc in constructie al carui termen de finalizare este iunie 2014. Daca dau toti banii acum, adica 30000 ... (vezi toată discuția)
Ridicare litigiu mihaigmihai mihaigmihai am o problema si rog pe cineva sa imi dea un raspuns. in urma cu ceva timp am deschis un proces civil pentru o casa si am inregistrat litigiul la cartea ... (vezi toată discuția)
Promisiune de vanzare cumparare anamariasoare anamariasoare cumparatorul nu a respectat promisiunea de vanzare cumparare a unui imobil(eu fiind vanzatorul),l-am lasat sa stea de fapt in locuinta predandu-i cheia la data ... (vezi toată discuția)