avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 920 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Tedinţe imobiliare Apartament prin Prima casa - vanzare inainte de 5 ani
Discuție deschisă în Tedinţe imobiliare

Apartament prin Prima casa - vanzare inainte de 5 ani

In cazul in care detin un apartament achizitionat acum trei ani prin programul "prima casa" si in contract este prevazut ca l pot vinde dupa o perioada de 5 ani exista vreo modalitate sa l pot vinde inainte de aceasta perioada ? Mentionez ca doresc sa l vand cu scopul de a achizitiona unul mai mare si intr o zona mai buna .Este mai bine sa astept sa treaca cei 5 ani , scoaterea lui de sub ipoteca este costisitoare?
popaadina a scris:

In cazul in care detin un apartament achizitionat acum trei ani prin programul "prima casa" si in contract este prevazut ca l pot vinde dupa o perioada de 5 ani exista vreo modalitate sa l pot vinde inainte de aceasta perioada ? Mentionez ca doresc sa l vand cu scopul de a achizitiona unul mai mare si intr o zona mai buna .Este mai bine sa astept sa treaca cei 5 ani , scoaterea lui de sub ipoteca este costisitoare?

Astept si eu raspuns la aceasi intrebare....am inteles ca se vand inainte de 5 ani numai in cazuri speciale sau cu multa bataie de cap.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare apartament luat prin programul prima casa euggen23 euggen23 Buna ziua tuturor, am o nelamurire in caz ca ma pueti ajuta. Prin februarie-martie 2010 am cumparat un apartament prin prima casa, iar acum as ... (vezi toată discuția)
Apartament prima casa de vanzare lilimldvn lilimldvn Am un apartament achizitionat acum 2 ani jumate prin programul prima casa pe care as vrea sa- l vand pentru a achizitiona un alt apartament mai mare. Am ... (vezi toată discuția)
Pastrarea apartamentului dupa divort amiabil Doina_Iordachi Doina_Iordachi Buna ziua Am si eu o problema si v-as ruga, daca puteti, sa ma ajutati. Cu un an in urma am divortat dupa 28 ani de casnicie, fostul sot parasind domiciliul ... (vezi toată discuția)