avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1165 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Transfer propietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Transfer propietate

O asociatie, ONG, este in lichidare. In perioada cand a fost activa a avut ca scop sa ajute tinerii sa-si construiaca locuinte. A construit si intabulat un imobil cu 15 apartamente cu banii de la viitori propietari. Acum asociatia este in lichidare datorita insolventei. Persoanele care trebuiau sa primeasca apartamentele, dealtfel platite de ei, mai pot fi impropietariti? Pierd totul? Cine si cum ar trebui procedat pentru a se face dreptate? Multumesc
Cel mai recent răspuns: avvalentina , utilizator 12:22, 10 Iulie 2012
Va inscrieti in masa credala.
Am inteles ca la asociatii nu este ca la societati. Lichidatorul poate intocmi un document pe care sa-l folosesc la notar?
Ultima modificare: Luni, 9 Iulie 2012
credite, utilizator
Sumele respective au fost donatii? Dati mai multe informatii.
Au fost sume platite explicit pentru edificarea unui anumit apartament. Ele au fost platite catre constructor, iar contractul a fost semnat in trei. Imobilul, blocul, a fost intabulat pe asociatie.
Fara studierea acelui contract nu se poate sa primiti un raspuns corect.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Apartament nou nefinalizat , achitat 90% faliment constructor geena geena Buna ziua! Va sunt recunoscatoare daca ma puteti ajuta cu un sfat... am cumparat un apartament nou intr-un complex care urmeaza a fi finalizat anul ... (vezi toată discuția)
Inselatorieimobiliara ambrozius ambrozius am platit avans pt un apartament in cluj 5400 euro nestiind ca la acel constructor i se cere insolventa,lucru care sa si intimplat.va rog sa-mi spunetidaca si ... (vezi toată discuția)
Faliment ansamblu rezidential - am antecontract vanzare-cumparare costinbularca costinbularca Am facut un antecontract de vanzare-cumparare (facut la notar, etc) care a fost inregistrat in cartea funciara. Asta a fost in anul 2008. Acest contract a fost ... (vezi toată discuția)