buna ziua ,sotul meu are o fica dintr-o casatorie anterioara careia i-a platit pensie alimentara pina la 18 ani ,fiind nascuta pe 20.03.1993.stazi am primito citatie in care solicita pensie alimentara conform sentintei judecatoresti de acum 3ani cind s-astabilit suma de 100 ron pina la implinirea virstei de 18 ani.mentioneaza in cerere ca va face dovada scolalizarii cu adeverinta scolara.intrebarea mea este:daca dovedesteca-si continua studiile cu adeverinta fiind clasa a13 sotul mai trebuie sa-i plateasca pensie .va multumesc.
am uitat sa specific ,fica sotului meu urmeaza scoala profesionala ,in acest caz cetrebuie sa facem mii de multumiri
Buna seara,imi cer scuze ca revin cu aceeasi problema,,acum o lunadezile in urma ficasotului meu l-adat in judecata pentru pensie alimentara facind dovada scolarizarii,azi am primit hotarirea judecatoreasca prin care sotul meu este obligat sa achite lunar 160 lei,intrebarea mea este ;FICA SOTULUI ESTE INSARCINATA IN 20 DE SAPTAMINI ,IN ACEST C AZ MAI ESTE OBLIGAT LA PENSIE ALIMENTARA ?VA MULTUMESC ANTICIPAT
Da, E OBLIGAT sa plateasca pensie,asa cum a stabilit instanta, motivul fiind ca inca studiaza.
Nu exista nicio legatura intre obligatia sotului dvs si sarcina fetei.
Buna dimineata,mai am o nelamurire,conform legii o elevade clasa a 13 nu trebuie exmatriculata daca este insarcinata?se accepta eleva insarcinate la liceu? va multumesc anticipat.
Vreu un raspuns
intrbari
platesc pensie alimentara pentru copilul meu ;in octombrie 2010a inplinit 18 ani ,din octombrie si pina acum iam trimis bani prin posta lui fara sa stie tatal ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara
elenazan
Sotii au divortat acum multi ani,fetita a fost incredintata mamei.Acum fata are aproape 17 ani si a ales sa locuiasca cu tatal.Tatal plateste in continuare ... (vezi toată discuția)