avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 213 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Radiere din ROI
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Radiere din ROI

Inregistrat in Registrul Operatorilor Intracomunitari in 2010.Cu activitate in 2010 si 2011(ultima operatiune in august 2011).In 2012 pina acum nu am reusit nimic.Voi fi radiat din oficiu incepind cu luna august 2012?
Cel mai recent răspuns: egivandor , utilizator 15:49, 10 Iulie 2012
Conform art. 158 indice 2 alin. 10 lit. b) Cod fiscal, radierea din oficiu se face in anul urmator in care nu au fost efectuate operatiuni intracomunitare.
Deci, in cazul dumneavoastra, daca in anul 2012 nu ati efectuat operatiuni intracomunitare, radierea se va face de la 1 ianuarie 2013.

Multumesc frumos.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere din oficiu din roi marianavatany@yahoo.com marianavatany@yahoo.com Buna ziua. O firma inreg in ROI in anul 2012 /luna aprilie ,si care nu efectueaza in cursul anului 2012 nici o achizitie /livrare intracomunitara este corect ... (vezi toată discuția)
Anularea inregistrarii in scopuri de tva vs registrul operatorilor intracomunitari ctinescucristina ctinescucristina Am o societate austriaca inregistrata in scopuri de TVA prin reprezentant fiscal pe teritoriul Romaniei. Deoarece timp de 6 luni nu a desfasurat activitate, ... (vezi toată discuția)
Registrul operatorilor intracomunitari roxanag roxanag Buna ziua, Noua gaselnita ANAF-REGISTRUL OPERATORILOR INTRACOMUNITARI- -ce documnete avem nevoie? -unde se depun? - a depus cineva ? (vezi toată discuția)