avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 262 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita sambata
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita sambata

- fostul sot are dreptul sa vina sa ia copilul in vacanta pt 3 saptamani, dar ziua perioadei este sambata; se fac executari silite sambata si duminica? din cate am vazut in lege executari silite se fac luni-vineri 6-20.
- va rog dc ma puteti informa mnai bine , chiar sa-mi spuneti si art.de lege.
Cel mai recent răspuns: Galea Cristian Viorel , Executor judecatoresc 12:09, 12 Iulie 2012
nu este vorba de o executare ci de respectarea unui program, stabilit de o instanta, ca aatre se poate atata timp cat se respecta hotararea judecatoreasca.
In cazul in care nu dati curs hotararii judecatoresti iar sotul a apelat la un executor judecatoresc, acesta, cu incuviintarea instantei de executare, poate trece la executarea silita si in zilele nelucratoare!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare hotărâre judecătorească yo85 yo85 Potrivit acestei hotărâri și articolului 448 din noul cod de procedura civila privind executarea hotărârilor judecătorești pot sa benefiecez de acest ... (vezi toată discuția)
încuviinþare executare silitã boggieuk boggieuk Buna ziua, Astazi am aflat , ca un creditor a cerut încuviinţare executare silită impotriva mea. Eu am avut domiciliul pana in iulie in X oras , in ... (vezi toată discuția)
Urgent! camy20 camy20 Sa ma ajute cineva!de cand intra in vigoare legea despre executarea silita,doar cu acordul instantei? ok.....care inseamna ce?ca la ora actuala 1 iunie ... (vezi toată discuția)