avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 434 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... mi-am abandonat copilul cum pot sa-l gasesc??raspuns ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

mi-am abandonat copilul cum pot sa-l gasesc??raspuns urgent va rogggg!!

Din cauza situatie financiare si a parintilor nu mi-am putut tine fetita linga mine.acum as vrea s-o regasesc si nu stiu cum sa dau de ea pt ca am semnat si mi-am pierdut orice drept asupra ei ca parinte.Nu stiu daca a fost adoptata s-au mai este in leaganul de copii .Va rog sa-mi spuneti cum as putea da de ea si s.o iau inapoi,ce trebuie sa fac??
Cel mai recent răspuns: aly_yoana , utilizator 21:26, 12 Iulie 2012
Din momentul in care ati semnat ca renuntati la copil v-ati pierdut orice drept asupra ei. Stiu insa ca acum cateva luni bune statul incerca reintroducerea acestor prunci in familia din care provin. Nu stiu daca mai este de actualitate acesta informatie.
In favoarea cui ati semnat ca renuntati la copil? Cine v-a pus sa semnati?Nu trebuie sa dati nume, insa semnatura pe care ati dat-o, in anumite imprejurari poate fi nula.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drept vizita copil in caz de parasire domiciliu sotie mac23 mac23 Buna ziua, am un prieten aflat intr-o stare foarte delicata, si anume sotia lui a plecat la munca in Germania (contract legal), a inchiriat un apartament pe ... (vezi toată discuția)
Sunt decazuta din drepturile parintesti? lilianaloredana lilianaloredana Buna ziua! In urma cu 20 ani, in urma unui viol, am ramas insarcinata si am pastrat sarcina. Am nascut , apoi am dat copilul spre adoptie. Eram minora. Am ... (vezi toată discuția)
Bună seara aș dori mă ajutați și pe mine cu o informație. ... Ruben Iosif Ruben Iosif Bună seara aș dori mă ajutați și pe mine cu o informație. Eu am o fetița crescută de mine de la 1 am jumate, iar acum peste câteva luni împlinește ... (vezi toată discuția)