avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 752 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Litigiu internaþional privind drepturile de autor
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Litigiu internaþional privind drepturile de autor

As dori sa stiu unde anume se poate adresa un cetatean roman, pentru solutionarea unui litigiu privind o inventie, contra unei companii coreene si cu sediul in respectiva tara?
Cel mai recent răspuns: Sorin Eduard Pavel , Avocat 14:50, 12 Iulie 2012
depinde.
-ce fel de litigiu????- sunteti inventatorul brevetului si solicitati o actiune in pretentie- bani de la titularul brevetului pentru ca l-ati lasat sa inregistreze brevetul pe numele sau? sunteti titularul brevetului si va duceti intr-o actiune in contrafacere impotriva coreanului (in acest caz in ce tara a avut loc incalcarea si ce tip de brevet este)?

dati mai multe informatii privind starea de fapt ca din ceea ce ati prezentat nu se poate da niciun raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Patent de inventie lowincome2008 lowincome2008 Sunt posesorul unui brevet de inventie patentat in Romania. As putea sa-l cesionez in strainatate daca mi-as gasi un potential cumparator? Nu cumva firmele ... (vezi toată discuția)
Ce pasi trebuie urmati pentru eliminarea concurentei neloiale, avand brevet de inventie pentru acel lucru? sceneminimal sceneminimal Buna ziua. Doresc daca aveti placere sa ma indrumati cu privire la problema mea ,saturandu-ma sa alerg de la o institutie la alta fara nici un rezultat. ... (vezi toată discuția)
Cerere de chemare in judecata noa noa Care este baza legala a unei actiuni in instanta impotriva unei societati care afirma in mod fals faptul ca a produs anumite produse aflate in portofoliul ... (vezi toată discuția)