avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 112 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale sediu social
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

sediu social

Buna ziua,
doresc sa-mi infiintez un after school si am cateva probleme in ceea ce priveste sediul.
Cladirea in care voi desfasura activitatea am construit-o fara autorizatie de constructie, nefiind facut PUZ in zona respectica de catre Primarie .Am depus dosar la Judecatorie pentru constatarea constructiei insa termenul de judecata va fi abia in primavara anului 2013.
In ce conditii imi pot face acum un SRL cu aceasta activitate daca nu pot declara sediul aici unde imi voi desfasura activitatea?
Exista vre-o solutie?
As putea declara sediu in locuinta personala dar cum pot declara punctul de lucru la constructia noua?Sau nu este necesar?

Multumes anticipat
Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 23:11, 13 Iulie 2012
Pana la inscrierea in evidentele legale a cladirii nu puteti constitui nici un sediu social ori punct de lucru. Pentru stabilirea unui sediu social sau a unui punct de lucru trebuie prezentate documente care atesta ca cladirea exista fizic.
Va faceti sediul la domiciliu sau pentru o perioada de un an legea va permite sa aveti sediul la cabinetul unui avocat, iar activitatea o autorizati in afara sediului, la beneficiar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declarare spatiu: rezidential sau nerezidential kalyana kalyana Buna seara Am urmatoarea situatie In anul 2015,am construit un spatiu pe persoana fizica,care ulterior a devenit in urma unui contract de comodat intre mine ... (vezi toată discuția)
Declarare punct de lucru roxan83 roxan83 Buna ziua, am si eu nevoie de putin ajutor! trebuie sa declar un punct de lucru. Sediul social se pastreaza la aceasi adresa iar noi ne-am mutat activitatea ... (vezi toată discuția)