avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 965 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Lamurire situatie fara sfarsit !
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Lamurire situatie fara sfarsit !

Salutare ,

Am si eu o problema care suna in felul urmator :

Am declarat la politie un furt pe care nu l-am facut , am achitat paguba tot , acum e vorba de un complice pe care il vor aduce la audieri care nu are nici o vina , insa eu am zis ca el m-a pun in legatura cu cineva sa vand ce am asa zis furat.

Dupa ce am achitat am crezut ca s-a terminat , dar acum am fost chemat fata in fata cu acel complice sa dezbatem , eu am tinuto pe a mea ca e vinovat , el ca nu .

Acum mi s-a zis ca trebuie sa ma prezint la detectorul de minciuni si nu stiu ce sa fac.

Nu am cum sa spun adevarul ca aveau toate probele impotriva mea , am crezut ca platesc acea paguba is scap.

Si acum sa va zic despre ce e vorba :

Eu inchiriasem o masina pentru "o treaba murdara" pe care urma sa o fac in ziua cand am fost prins de politie. cu o seara inainte a avut loc un furt de motorina si politistii umblau si cautau suspecti si nici nu stiu cum au ajuns la masina mea si au vazut cagulele si manusile in spate care mai si miroseau a motorina si la presiunea politistilor am zis ca am furat ca nu avea incotro.

Acum nu stiu ce sa fac :(

Sugestii ?
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 00:24, 16 Iulie 2012
Personal nu prea inteleg tot ce povestiti dvstara aici,din cauza unor cagule si manusi care le aveati in masina ati recunoscut un furt inexistent la politie si ati achitat si prejudiciul unei fapte pe care nu ati savarsit-o dvstra?In ce calitatea ati dat declaratiile la politie?ati fost asistat de avocat?
Nu am fost asistat de avocat , am stat vreo 4 ore in sectie spunand ca sunt nevinovat apoi politistii au inceput sa fie agresivi si intr-un fel am fost fortat sa spun ce am spus mai sus.
Cand am cerut sa dau un telefon nu m-au lasat , am zis ca platesc 1000 RON si scap de ei dar var ca astia tot scotorocesc si nu stiu ce sa fac. Cred ca o sa o tin pe a mea din moment ce nu prea imi pot permite un avocat:stunned:

Sincer, eu cred ca gresesti ca o ti in continuare cu minciunile. Mai ales daca o sa ajungi in sala de judecata o sa ai probleme mari. De avocat nu ar trebui sa iti faci foarte mari griji pentru ca daca nu iti permiti unul poti cere unul din oficiu (gratis).
Cu parere de rau si cu tot respectul , nu stiu ce legatura exista intre relatarile dvs si unele filme de aventuri !!!
Majoritatea celor care va raspund aici au experienta de viata si mai ales , experienta de justitie .
Daca ati intelege aceste situatii , poate ca relatarile dvs, ar capata alta forma.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt alex10 alex10 Salut! Am o problema. In urma cu 10 luni,impreuna cu un prieten am furat o geanta de la o femeie,iar acum mi s-a dat citatie sa merg la politie,am mers si mi ... (vezi toată discuția)
Furt din magazin ionela039 ionela039 impreuna cu prietenul meu,am plecat la cumparaturi in real.am luat mai multe produse pe care le-am pus in cos...am intrat in camina de proba unde am probat o ... (vezi toată discuția)
Am nevoie de ajutor Monica_mnk Monica_mnk Am luat asupra mea un furt am declarat si la politie,nu am stiu repercusiunile,sa va explic,la o petrecere o amica a furat bijuterii,a insistat sa plecam iar ... (vezi toată discuția)