avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1786 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Bursa de valori Unde imi gasesc actiunile de la fostul hotel Nord ...
Discuție deschisă în Bursa de valori

Unde imi gasesc actiunile de la fostul hotel Nord Bucuresti?

Buna seara,

Bunicii mei au detinut, in urma cuponiadei nationale de acum ceva ani, niste actiuni la fostul hotel Nord Bucuresti (actualul hotel Ibis, de langa Gara de Nord). Problema este ca nimeni nu s-a mai interesat de acele actiuni, intre timp hotelul s-a privatizat, iar acum vreau sa dezbat succesiunea de urma bunicilor si mi-am adus aminte de acele actiuni. Unde le pot gasi? Nici macar nu stiu unde sa incep sa intreb... oare daca hotelul a fost privatizat, au fost trecute la SIF?
Va multumesc pentru orice raspuns care imi deschide un drum de urmat.
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 18:33, 15 Iulie 2012
la registrul national al actionarilor..care are sediul pe langa spitalul militar
Multumesc!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dividende neridicate de 15 ani Ionescu Ionescu Ionescu Ionescu Bună seara.Parintii mei sunt decedați de 12 ani și au avut acțiuni la SIF II Moldova.In actele pe care le am,exista si o procura speciala din care reiese ... (vezi toată discuția)
Certificat actionar sif oltenia valcris valcris Buna ziua. In urma decesului unui parinte, 4 frati au mostenit un certificat de actionar la SIF Oltenia. Nu exista succesiune in urma decesului parintelui ... (vezi toată discuția)
Actiuni s.i.f. transilvania demianemeric demianemeric Tatal meu a fost actionar la S.I.F. Transilvania SA pe baza cupoanelor primite pe baza legii 58/1991, prin care fiecare român în vârstă de peste 18 ani a ... (vezi toată discuția)