avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 672 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Bursa de valori Actiuni S.I.F. Transilvania
Discuție deschisă în Bursa de valori

Actiuni S.I.F. Transilvania

Tatal meu a fost actionar la S.I.F. Transilvania SA pe baza cupoanelor primite pe baza legii
58/1991, prin care fiecare român în vârstă de peste 18 ani a primit o hârtie cu cinci cupoane în valoare de 5.000 de lei vechi fiecare (în total 25.000) și cea din 1995, când s-au împărțit cupoane nominale de 975.000 de lei. Cupoanele nu a fost vandute, a fost depuse la S.I.F. Transilvania SA Brasov, si in momentul de fata sant acolo. In anul 2003 tatal meu a murit, si cupoanele a ramas acolo, de zece ani nici dividendele nu a fost ridicat . Care este procedura de a intra in posesia cupoanelor ca sa pot incepe succesiunea la un notar ?
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 17:50, 19 Octombrie 2013
Luati legatura direct cu cei de la sediul SIF Transilvania si va vor spune cum sa intrati in posesie situatiei la zi a actiunilor detinute.
Si sa aveti in vedere ca tot prin acel proces de privatizare in masa, pe langa acele actiuni la SIF Transilvania, e posibil sa mai detineti un numar de cateva actiuni si pe la celelalte SIF -uri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Privatizare mebo - identificare nume dupa seria cupoanelor peterpan peterpan Buna ziua, Va rog din suflet sa ma sprijiniti cu o informatie., nu stiu exact cui sa ma adresez. Am scris la SIF Moldova dar nu au reusit sa ma ajute. Sunt ... (vezi toată discuția)
Actiunii fondul proprietatii private Andreeas07 Andreeas07 LA MULTI ANI ... va salut, cu respect...am intrat in posesia a 2 actiunii: 2 certificate de proprietate ale fondului proprietatii private( V\\5000 unitati de ... (vezi toată discuția)
Mostenire actiuni sif transilvania 1324 1324 Buna ziua am mostenit doua certificate de actionar in valoare de 975000 lei vechi la sif Transilvania, sant pe numele tatalui si mamei care au decedat , pot sa ... (vezi toată discuția)