avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 923 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Reziliere / desfacere contract privind drepturile de ...
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Reziliere / desfacere contract privind drepturile de autor

Buna ziua,
am facut un contract de drepturi de autor cu o firma in care aveam de realizat 2 proiecte. Am realizat doar 1 singur, pentru care am fost platita insa pe al doilea am cazut de comun acord sa nu-l mai facem pentru ca nu suntem pe aceeasi lungime de unda si nu este eficienta colaborarea... Cum se rezilieza / desface un contract daca ajungi intr-o astfel de situatie ? Si cum se platesc taxele ?

Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: adelaion , utilizator 11:56, 16 Iulie 2012
se reziliaza conform prevederilor contractuale deja stabilite- trebuie sa vedeti la conditiile de incetare a contractului pe care le-ati stabilit. un lat mod de reziliere chiar daca nu este stabilit expres in contract este consimtamantul comun la partilor
Nu este nevoie de o rezilere totala pentru ca o parte din contract a fost realizat. Respectiv s-au platit niste bani si eu am predat o parte din proiect.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

furnizor telefonie mobila- litigiu jhonny2x jhonny2x am un contract cu vodafone pana in 8 iunie 2011 si nu am platit ultimele 2 luni,pot sa reziliez contractul fara taxa de reziliere dupa ce platesc aceasta ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract inchiriere silver silver Va rog sa ma ajutati trebuie sa reziliez un contract de chirie, chiriasul ma duce cu vorba nu a platit de 2 luni. Trebuie sa am ceva concret ca au primit ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract de inchiriere camelia50 camelia50 Am inchiriat unui baiat un apartament. Doresc sa reziliez contractul de inchiriere pe cale amiabila inainte de termen. Unde sa merg?La administratia financiara ... (vezi toată discuția)