avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Precontract la agentie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Precontract la agentie

Buna,

am incheiat un precontract pt cumpararea unui imobil la o agentie imobiliara(am fost idiot si nu am fost la notar/avocat). Pe parcurs mi-am dat seama ca actele nu sunt in regula si ca nu are cum sa se finalizeze contractul de vanzare cumparare, pt ca "proprietarul" nu are CF-l, se judeca inca cu fostul proprietar.

Intrebarea mea este daca precontractul respectiv are vre-o valoare.
Daca nu, in cazul in care mergem( "proprietarul, pers de la agentie, eu) la notar, notarul poate sa-l legalizeze, sau sa-i deo o mai mare putere.

Din pacate cred c-o sa fiu nevoit sa incerc sa-mi recuperez avansul. Va rog sa-mi spuneti ce trebuie sa fac ca sa am sanse.

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: avvalentina , utilizator 14:12, 19 Iulie 2012
Faceti un contract de imprumut la notar pentru banii dati.Calea justititiei e f. lunga si pana la solutionarea litigiului dvs. va clarificati situatia banilor dati.
Ultima modificare: Joi, 19 Iulie 2012
avvalentina, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Precontract vanzare cumparare garsoniera CRISTIAN N-I CRISTIAN N-I Buna ziua, as dori sa stiu, o cunostinta vrea sa cumpere o garsoniera care nu are cadastru si intabulare, proprietarul garsonierei fiind reprezentat de un ... (vezi toată discuția)
Precontract vanzare cumparare imobil elle77 elle77 am si eu o intrebare daca ma puteti ajuta; intentionez sa achizitionez un imobil prin credit ipotecar si agentia imobiliara vrea sa facem un precontract ... (vezi toată discuția)
Agentie imobiliare mi-a tras teapa Maria Nigel Maria Nigel buna ziua.....iata problema mea. in luna noiembrie 2010 am vrut sa achizitionez un apartament cu credit bancar. Cei de la banca mi-au zis ca in prealabil ... (vezi toată discuția)