avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 715 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Arestat pe strada
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Arestat pe strada

Buna , cu rusine o spun dar nu am ce face asta este ... fratele meu in varsta de 27 de ani astazi in jurul orei 16.30 a fost arestat la terasa unui bar de catre 3 civili de la politia economica in urma unei urmariri penale de un an de zile. Fratele meu fiind tot timpul cu ochii in patru pe strazi a scapat de politie timp de un an de zile iar astazi cand a decis sa bea un suc sa se racoreasca pentru 5 minute l-au asaltat cei de la politie printre care si comisarul sef de la politia econmica Oradea . A fost dus la sectia de politie si i-au confiscat cateva contracte si o stampila ceea ce imi apartineau mie iar telefonul lui i-a fost dat sotiei lui fratemeu. Intrebarea mea este ce sanse are fratele meu sa scape de puscarie , fiind condamnat la 4 ani , avdn din 2007 un dosar in care a fost condamnat la 5 ani cu suspendare iar dupa aceste fapte nu s-a stapanit si a continuat mai departe cu "tzepele" cu file cec fara acoperire de la firma lui catre alte firme. Sunt in cale de disperare va rog dati-mi un sfat cum asi putea actiona sa il scot ... nu conteaza banii doar sa il vad in libertate
Ultima modificare: Joi, 19 Iulie 2012
c.florian, utilizator
Cel mai recent răspuns: eclair , utilizator 20:13, 20 Iulie 2012
Din nefericire , raspunsul nu poate fi decat unul descurajator.
Sansele sunt minuscule , daca nu chiar egale cu zero.
Se pare ca fratele dvs si-a ales un alt fel de viata si va trebui sa plateasca in fata legii.
Ajutati-l , alegandu-i un avocat bun, pentru a-l sprijini sa minimalizeze repercusiunile penale ale faptelor sale.


din nefericire, fratele dv a ales in cunostinta de cauza. recidiva este evidenta, sustragerea de la executare, etc. cautati un avocat penalist bun care sa va sfatuiasca .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Arestat pentru ultraj contra bunelor moravuri frusin frusin as dori si eu sa aflu o parere,fratele meu e arestat de 3 luni ptr. ultraj contra bunelor moravuri a avut si infractiunile de vatamare si distrugere care au ... (vezi toată discuția)
Complice furt mihaiii30 mihaiii30 fratele meu a fost arestat pt complicitate la furt,i-a dat mandat de 29zile .dar el nu recunoate fapta,autorul a luat fapta asupra lui si a spus ca nu ... (vezi toată discuția)
Eliberare arest preventv roberto3 roberto3 Buna ziua! Ar avea sanse un inculpat arestat preventiv sa fie judecat in libertate daca este recidivist sau nici nu se pune problema sa fie eliberat? Care ar ... (vezi toată discuția)