avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 485 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Fisa postului
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Fisa postului

In cazul unui functionar public , fisa postului trebuie sa contina numai atributiile aferente postului pe care il ocupa sau si celelalte atributii cu care este insarcinata persoana in baza unei decizii, dar care nu au legatura cu postul respectiv?

Exp. Un f.p. avand functia de inspector la activitatea de inspectie fiscala prin ordinul Directorului executiv este numit ca secretar la comisia paritara.Atributiile ce decurg din aceasta calitate trebuiesc introduse in fisa postului ?
Cel mai recent răspuns: ContSters233010 , utilizator 11:50, 20 Iulie 2012
nu. desemnarea in comisii de specialitate nu se consemneaza in fisa de post. fisa postului trebuie sa reflecte intreaga activitate care survine din exercitarea functiei publice X. activitatea din comisia paritara se exercita in baza unui act administrativ emis de conducatorul institutiei, prin care acesta numeste in comisia respectiva anumiti functionari publici din cadrul institutiei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara. rog sprijin în următoarea situație. În urma ... Anda C Pams Anda C Pams Bună seara. Rog sprijin în următoarea situație. În urma unui concurs, secretara instituției a devenit functionar public. Mi s a comunicat sa I ... (vezi toată discuția)
Functionar public sau personal contractual? Danaioana Danaioana Buna dimineata, Ma confrunt cu urmatoarea situatie. Un functionar public doreste suspendarea functiei publice si ocuparea unui post contractual, din cadrul ... (vezi toată discuția)
Comisia de concurs catalina77 catalina77 Buna ziua. As dori sa stiu daca inspectorul de resurse umane are dreptul sa faca parte din comisia de concurs sau are obligatia doar sa intocmeasca actele ... (vezi toată discuția)