avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 723 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale infiintare spalatorie auto
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

infiintare spalatorie auto

care sunt conditiile fizice necesare construirii unei spalatorii auto
Cel mai recent răspuns: mihai15 , utilizator 11:12, 13 Ianuarie 2009
~ Conținut șters la cerere ~
In primul rand vreau sa va multumesc ca incercati sa ma ajutati.
As vrea sa stiu conditiile pe care trebuie sa le indeplineasca spatiul destinat spalatoriei (dimensiuni, distante fata de constuctiile locuibile, etc.)
Va rog sa-mi indicati un act normativ sau orice alt ceva care m-ar putea indruma in acest sens. Va multumesc.
~ Conținut șters la cerere ~
Va multumesc frumos pentru raspuns.
Sistemul de canalizare nu exista, drept pentru care trebuie sa optez pentru fosa septica.
I-mi puteti da cateva indicatii privind conditiile si dimensiunile minime de construire a acesteia, precum si locul cum trebuie amplasata fata de spatiul spalatoriei.
Va rog sa ma ajutati.

Alte discuții în legătură

La ce distanta se poate amplasa o fosa septica fata de o gospodărie ... Teo15 Teo15 La ce distanta se poate amplasa o fosa septica fata de o gospodărie vecină care are fantana cu apa potabilă? Multumesc! (vezi toată discuția)
Amplasare fosa septica Iulian Georgescu Iulian Georgescu Conform art. 34 din Ordinul 536/1997 distanta minima pentru construirea unei fose septice este de 10 m fata de cea mai apropiata cladire. Ce se intampla in ... (vezi toată discuția)
Distante minime intre constructii intre gard vecin, amplasamente fose septice si alte constructii alexim_mihai alexim_mihai Buna ziua! Am construit un wc in curte la tara cu fosa betonata complet, vecinul meu dupa doi ani s-a trezit ca nu-i convine locatia fosei deoarece are o ... (vezi toată discuția)