avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 734 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale infiintare spalatorie auto
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

infiintare spalatorie auto

care sunt conditiile fizice necesare construirii unei spalatorii auto
Cel mai recent răspuns: Ionescu Crina Diana , Avocat 14:13, 13 Ianuarie 2009
Aveti nevoie de un srl, un spatiu pentru spalatorie, contract de furnizare apei sau put propriu cu avizare Apele Romane, contracte de munca pentru salariati, contabil pentru firma..etc

Clarificati speta ca sa va pot furmiza raspunsul la obiect.
In primul rand vreau sa va multumesc ca incercati sa ma ajutati.
As vrea sa stiu conditiile pe care trebuie sa le indeplineasca spatiul destinat spalatoriei (dimensiuni, distante fata de constuctiile locuibile, etc.)
Va rog sa-mi indicati un act normativ sau orice alt ceva care m-ar putea indruma in acest sens. Va multumesc.
Spalatoriile auto pot fi infiintate oriunde doriti, daca zona este locuita aveti nevoie de acordul vecinilor, daca este un spatiu cu destinatia comercial poate fi oriunde si oricat de mic sau de mare. Exista spalatorii cu suprafata de 50 mp si spalatorii cu suprafata de 1100 mp. Trebuie sa deversati apele in sistemul de canalizare sau sa aveti fosa septica ( nu o recomand datorita cantitatii marid e apa rezultata prin spalare ). Spatiul va trebuii dupa constituirea la Registrul comertului si autorizarea de acolo sa obtina acceptul de evacuare si autorizatia de mediu.

Nu exista un singur act normativ ci o multime fiecare referindu-se la o problema insa acestea sunt conditiile generale.
Cand aveti un anume spatiu, prezentati situatia exacta si veti afla exact ce trebuie.
Va multumesc frumos pentru raspuns.
Sistemul de canalizare nu exista, drept pentru care trebuie sa optez pentru fosa septica.
I-mi puteti da cateva indicatii privind conditiile si dimensiunile minime de construire a acesteia, precum si locul cum trebuie amplasata fata de spatiul spalatoriei.
Va rog sa ma ajutati.

Alte discuții în legătură

Spălătorie ( vecini ) Cri_maria Cri_maria Buna seara ! Pentru a deschide o spălătorie auto manuala este nevoie de aprobarea vecinilor ? Terenul se afla exact langa primarie,pate afecta și asta ? ... (vezi toată discuția)
Pot lasa apa menajera afara pe proprietatea mea? BiancaMB BiancaMB Vecinul meu, spune ca mă va da in judecată, și va suna la poliție (pentru ca eu sa primesc amenda) dacă voi mai lasă apa menajera din fosa septica afara. ... (vezi toată discuția)
Am sanse sa obtin finantare nerambursabila pentru spalatorie auto pe submasura 6.2 ? petre1981 petre1981 Buna ziua! Doresc sa obtin finantare nerambursabila pentru a infiinta o spalatorie auto pe submasura 6.2 in judetul Ilfov, dar cat mai aproape de Bucuresti , ... (vezi toată discuția)