avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 490 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... vatamare corporala din culpa cu fuga de la locul ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

vatamare corporala din culpa cu fuga de la locul accidentului

buna ziua
in urma cu 2 saptamani fiind impreuna cu sotul meu ,el a fost acrosat de pe acostament de un autovehicul.In urma accidentului soferul a fugit de la locul accidentului si a fost identificat abia dupa 2 saptamani.
Tot in urma accidentului sotul meu a suferit rani grave la membrul superior stang avand ca urmari internarea si interventie chirurgicala si in urma discutiilor cu medicul nu se stie daca se va recupera 100 %, posibil sa ramana cu handicap (miscari limitate ale bratului).
Pana in prezent nu am fost contactati de persoana vinovata.
Va rugam sa ne indrumati in procedurile ce urmeaza sa le aplicam privind despagubirea daunelor materiale si morale.
Deocamdata a avut 15 zile internare si 21 de zile concediu medical, inca nu stim cate zile va mai avea pentru recuperare.
Asteptam raspunsul d - voastra si va multumim anticipat.
Cel mai recent răspuns: rosuvictoria , utilizator 21:59, 26 Iulie 2012
In primul rand trebuie sa aveti grija de certificatul medico-legal, in rest ancheta isi va urma cursul iar daca nu intervine intelegerea intre parti, totul se va hotara in instanta.
Ma mir ca politia nu s-a autosesizat si nu a fost chemat soferul la sectie sa dea declaratii cu privire la accident .
eu va recomand sa angajati un avocat, ca sa fiti sigur ca luati cat mai multi bani. Trebuie sa faceti certificat medico-legal, urmand sa negociati cu vinovatul eventualele despagubiri. Dupa ce probabil nu va veti intelege, il veti actiona in instanta.


soferul a fost identificat si audiat acum 3 zile
trebuie sa fim contactati de soferul implicat?
ar trebui sa ne despagubeasca el sau firma de asigurari rca?
aveti idee la cat ar ajunge o despagubire de genul acesta?

Alte discuții în legătură

Pasi de urmat victima accident rutier. Inter2001 Inter2001 Buna ziua. Mama mea a fost acrosata de o maisna pe marginea drumului. A fost internata in spital pentru trei saptamani si acum este in reabilitare. Din cauza ... (vezi toată discuția)
Accident pe trecerea de pietoni - rca-ul poate plati daunele? LAURENTZYU LAURENTZYU revin cu noi intrebari, legate de un nefericit eveniment. un individ a lovit-o pe logodnica mea pe trecerea de pietoni. a lovit-o destul de rau. in urma ... (vezi toată discuția)
Despagubire polita asigurare straina tea_dea tea_dea Buna ziua Tatal meu a fost impkicat ieri intr-un accident rutier. Vinovatul este un avocat italian care a incercat initial sa cada la intelegere cu soferul ... (vezi toată discuția)