buna ziua
in urma cu 2 saptamani fiind impreuna cu sotul meu ,el a fost acrosat de pe acostament de un autovehicul.In urma accidentului soferul a fugit de la locul accidentului si a fost identificat abia dupa 2 saptamani.
Tot in urma accidentului sotul meu a suferit rani grave la membrul superior stang avand ca urmari internarea si interventie chirurgicala si in urma discutiilor cu medicul nu se stie daca se va recupera 100 %, posibil sa ramana cu handicap (miscari limitate ale bratului).
Pana in prezent nu am fost contactati de persoana vinovata.
Va rugam sa ne indrumati in procedurile ce urmeaza sa le aplicam privind despagubirea daunelor materiale si morale.
Deocamdata a avut 15 zile internare si 21 de zile concediu medical, inca nu stim cate zile va mai avea pentru recuperare.
Asteptam raspunsul d - voastra si va multumim anticipat.
asiguratorul o sa va despagubeasca, bineinteles daca avea polita RCA valabila ! Soferul s-ar putea sa va contacteze pentru ca Dvs sa nu depuneti plangerea sau, daca o depuneti, sa va impacati. Astfel, ar scapa de raspunderea penala.
Eu, unul, as contacta eu respectiva persoana pt a vedea daca avea RCA, unde avea, sa vad daca e interesat de o tranzactie.
Dar mare atentie, nu semnati nimic pe bani putini !
Depuneti plangere penala pentru vatamare corporala din culpa in care sa specificati ca va constituiti parte civila cu despagubirile pe care vreti sa le solicitati.Atentie,in cazul infracţiunilor pentru care legea prevede că este necesară o plângere prealabilă, aceasta trebuie să fie introdusă în termen de 2 luni din ziua în care persoana vătămată a ştiut cine este făptuitorul.