avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 428 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Denumirea unei filiale
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Denumirea unei filiale

Buna ziua
As dori sa stiu daca fundatia mama si-a schimbat denumirea trebuie sa schimbe denumirea si filiala? Este legal sa aibe o alta denumire?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:38, 26 Iulie 2012
Nu este obligatoriu sa se schimbe si denumirea filialei ....
Va multumesc frumos pt raspuns. puteti sa imi spuneti in ce text de lege gasesc ca nu este obligatoriu?
Nu exista asa ceva prevazut in legislatie .. prin urmare, nefiind prevazut in lege nu este obligatorie schimbarea denumirii filialei.
Pentru Mariamy: eu zic ca trebuie sa-si adapteze si filiala denumirea cu noile schimbari. Denumirea filialei cuprinde cel putin o parte din denumirea fundatiei mama, nu?
Nu este obligatoriu sa se procedeze la schimbarea denumirii filialei , chiar daca denumirea ar cuprinde o parte din denumirea fundatiei mama.

In actele constitutive ale filialei se face referire ca este filiala Fundatiei respective ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Filiala ong merutium merutium Pasii pentru infiintarea unor filiale coincid cu cei ai infiintarii unui ONG? Adica include si rezervarea unei denumiri in prealabil? Este posibil ca sa ... (vezi toată discuția)
Desfiintarea consilului director al unei fundatii diana666 diana666 buna ziua, nu imi este foarte clar daca o fundatie \\\\\\"mama\\\\\\" care are infiintata filiala in alt judet, filiala cu personalitate juridica distinca ... (vezi toată discuția)
Infiintare filiala fundatie maimonide maimonide Avem o fundatie constituita in 1996,Vrem sa deschidem o filiala in alt oras.Va rugam mentionati actiunile necesare. (vezi toată discuția)