avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 114 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Proces verbal contraventie RATB intocmit abuziv
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Proces verbal contraventie RATB intocmit abuziv

Daca in decurs de 2-3 luni mi s-a intocmit proces verbal de contraventie de catre controlorii RATB pentru ca de 2 ori nu am observat din cauza caldurii infernale din tramvai ce scrie pe display validator, deci calatoria nu a fost validata si in alte doua situatii era deja control in tramvai cand am urcat si deci oricum nu puteam valida, dar controlorii mi-au facut control si mi-au intocmit proces verbal pentru nevalidare card! Cum pot proceda in cele doua situatii de mai sus, in care nu neaparat din vina mea cardul nu a fost validat! Multumesc si astept un raspuns!
Cel mai recent răspuns: danap10 , utilizator 21:51, 19 August 2015
Formulati contestatie la procesele verbale de contraventie respective si prin probatoriul ce urmeaza sa-l administrati in instanta incercati sa dovediti motivele care v-au facut sa nu validati abonamentul.
Cum as putea avea probe in aceste cazuri?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anulare amenda ratb Ktulu7 Ktulu7 Buna ziua. In data de 21.08.2014 am calatorit cu RATB de 4 ori ( cu tramvaiul 46 pe ruta Republica - Gara de Nord dus – intors, cu autobuzul 101 si ... (vezi toată discuția)
Contestatie amenda ratb klement klement Caut un sfat avizat In urma primiri unei contraventii pentru circulare pe RATB fara card validat mi s-a intocmit un proces verbal complet, ( agent ... (vezi toată discuția)
Amenda ratb Magdalena 076 Magdalena 076 Ce se pote face in cazul meu..azi aveam programare la spital Elias la ora 7 30,la ora 07 am luat tranvaiul fiind fff aglumerat la a doua usa am urcat pe partea ... (vezi toată discuția)