avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 529 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Contributi CAS CASS
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Contributi CAS CASS

Buna ziua,
Am pe pfa un contract de colaborare cu o banca ca agent vanzari si ei spun ca vor vira contributiile catre cas si cass , ce a ce au si facut , au platit pe luna iulie, dupa cum se vede din borderou.
Mentionez ca eu am incheiat contract cu cas si cass si am platit inclusiv luna iulie, cum pot sa i-mi recuperez sumele oprite?
Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Cass cas .... pop07 pop07 Buna ziua, Am pe pfa un contract de colaborare cu o banca ca agent vanzari si ei spun ca vor vira contributiile catre cas si cass , ce a ce au si facut , au ... (vezi toată discuția)
Obligatii platitor de venit pentru pfa MARIA MAGDALENA HISUM MARIA MAGDALENA HISUM Buna ziua, Va rog sa imi spuneti care obligatiile platitorului de venit care a angajat cu contract de prestari servicii PFA, conform modificarilor legislative ... (vezi toată discuția)
Plata cass pe 5 ani in urma acatanas acatanas Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea problema: din anul 2002 pana in prezent sunt angajata cu CIM la o firma unde mi s-au platit regulat toate contributiile ... (vezi toată discuția)