avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general CASS CAS ....
Discuție deschisă în Contabilitate în general

CASS CAS ....

Buna ziua,
Am pe pfa un contract de colaborare cu o banca ca agent vanzari si ei spun ca vor vira contributiile catre cas si cass , ce a ce au si facut , au platit pe luna iulie, dupa cum se vede din borderou.
Mentionez ca eu am incheiat contract cu cas si cass si am platit inclusiv luna iulie, cum pot sa i-mi recuperez sumele oprite?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: George Moraru , Consultant fiscal 17:41, 24 Iulie 2012
Plata in plus, deci data viitoare numai declarati dar nu si platiti (nu platiti daca contributiile sunt egale cu suma platita in plus sau platiti diferenta daca sumele viitoare sunt mai mari decat ceea ce a fost platit). Solutie legala doar daca nu solicitati un control sa va returneze sumele platite in plus,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contributi cas cass pop07 pop07 Buna ziua, Am pe pfa un contract de colaborare cu o banca ca agent vanzari si ei spun ca vor vira contributiile catre cas si cass , ce a ce au si facut , au ... (vezi toată discuția)
Rapundere solidara in plata contributiilor pfa MISKA5 MISKA5 Buna seara.Din raspunsurile primite telefonic de la asistenta contribuabili ANAF raspunderea incadrarii la activitati dependente este la alegerea ... (vezi toată discuția)
Obligatii platitor de venit pentru pfa MARIA MAGDALENA HISUM MARIA MAGDALENA HISUM Buna ziua, Va rog sa imi spuneti care obligatiile platitorului de venit care a angajat cu contract de prestari servicii PFA, conform modificarilor legislative ... (vezi toată discuția)