avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 792 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita.
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita.

Buna ziua. In anul 2007 am luat un credit de nevoi personale de la banca.Dupa aprox un an(2008) nu am mai platit nici o rata.Dupa cateva somatii,in anul 2011 am primit de la Banca o instintare prin care am fost imformat ca a fost reziliat contractul si am intrat in executare silita.In acest an(2012) am fost instiintat ca Banca a cesionat contractul unei firma. Am primit de la aceasta firma un telefon prin care am fost instiintat ca trebuie sa reiau platile si ca am o datorie de 5500 ron.Restantele mele la banca se ridica la aprox 9000 euro.In aceste conditii nu inteleg ce este cu aceasta suma de 5500 ron. Va rog sa ma ajutati cu un raspuns.
Va multumesc frumos.
Ultima modificare: Marți, 24 Iulie 2012
gi-jane2, moderator
luati legatura cu EOS si analizati actele, scadentarul. noi de unde sa stim ce sume au calculat cei de la EOS?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somatie firma de recuperari creante Bianca C. Bianca C. Am contractat un imprumut la BRD in 2006 in valoare de 26.000ron.,iar din cauza dobanzilor majorate,comisioanelor introduse ulterior(comisioane care nu sunt ... (vezi toată discuția)
Somatie girant de la societate recuperari creante ifti1967 ifti1967 O cunostinta de- a mea, la care sunt girant, nu si-a achitat creditul de nevoi personale la Banca Raiffeisen, banca a cesionat debitul firmei de recuperari EOS ... (vezi toată discuția)
Factura servicii telefonie mobila neplatita Delia17 Delia17 Buna, Am facut un contract cu Orange in urma cu aprox. 8 ani. Am luat si un telefon gratuit pentru ca am incheiat contract cu ei. Am facut acest contract ... (vezi toată discuția)