avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 370 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale cesionare actiuni
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

cesionare actiuni

Buna seara .Ce se poate intampla daca unul din actionarii dintr-un SRL se razgandeste si nu mai vrea sa semneze actul aditional de cesiune actiuni desi in PV de la adunarea generala a semnat iar adunarea a hotarat in unanimitate cesionarea actiunilor a 4 asociati catre ceilalti 3?
Cel mai recent răspuns: ROLYU , utilizator 13:06, 26 Iulie 2012
Buna ziua, apreciez ca in lipsa unei hotarari a asocietilor semnata de cedent, se poate promova o actiune in constatarre. O zi buna.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cesiune de parti sociale elylaryssa elylaryssa As vrea sa stiu ce se poate face in cazul in care unul dintre actionari nu semneaza cesiunea? Actionarul care nu vrea sa semneze detine 5% din actiuni. (vezi toată discuția)
Hotarare aga cesiune Anny2009 Anny2009 Va rog sa ma ajutati cu o lamurire: in cazul in care intr-un srl cu 34 de asociati, unul cesioneaza catre un altul ,tot asociat , toate partile sale sociale, ... (vezi toată discuția)
Ce se intampla cu actionarii minoritari in cazul micsorarii numarului de actiuni? Instantlife Instantlife Va cer ajutorul in elucidarea urmatoarei probleme. La un SA inchis se hotaraste micsorarea capitalului social prin reducerea numarului de actiuni. Prin ... (vezi toată discuția)