avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 888 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Traduceri Schimbare domiciliu traducãtor autorizat
Discuție deschisă în Traduceri

Schimbare domiciliu traducãtor autorizat

Buna ziua,

Sunt traducator autorizat de Ministerul Justitiei de 3 ani de zile, dar nu am practicat foarte mult. Acum 3 ani de zile am fost luata automat in evidenta Curtii de Apel corespunzatoare domiciliului de la acea vreme, dar acum mi-am schimbat domiciliul pe Bucuresti si as vrea sa stiu cum anume sa procedez ca sa apar in evidenta Curtii de Apel Bucuresti. Mai ales ca am vazut ca ar fi trebuit sa fac acest lucru in termen de 60 de zile, conform legii, si a trecut mult mai mult timp.

Va multumesc anticipat,

Oana
Cel mai recent răspuns: Laura Ciobeica , moderator 19:17, 26 Iulie 2012
Va trebui sa depuneti o cerere insotita de acte doveditoare la Minsterul Justitiei, fiind institutia care v-a eliberat autorizatia, tot ei sunt in masura sa va elibereze alta care sa contina numele Dvs. actual.

II. PROCEDURA DE SCHIMBARE A AUTORIZAŢIEI CA URMARE A MODIFICÃRII NUMELUI
Actele necesare pentru schimbarea autorizaţiei de traducător şi interpret ca urmare a schimbării numelui de familie prin căsătorie, divorţ sau pe cale administrativă sunt următoarele:
- cerere în care să precizaţi obiectul solicitării, semnată şi datată;
- autorizaţia de traducător şi interpret, în original;
- fotocopia certificatului de căsătorie/hotărârii judecătoreşti/deciziei de schimbare a numelui pe cale administrativă;
- fotocopia cărţii de identitate cu numele modificat ca urmare a căsătoriei/divorţului/schimbării numelui pe cale administrativă.

Termenul de eliberare a noii autorizaţii este 30 de zile de la data la care toate actele necesare sunt depuse la Ministerul Justiţiei.

Informatii privind calitatea de traducator si interpret [ link extern ]
L.C.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Traducãtor autorizat - înregistrare tardivã la tribunal paulapopescu paulapopescu Buna ziua. Sunt traducator autorizat din 2003 si nu sunt inregistrata la niciun tribunal, la data respectiva, dupa cat stiu eu, nu era necesar. Stiti cumva ... (vezi toată discuția)
Pfa traducator dana_popa2009 dana_popa2009 Am primit autorizatia de la MJ, m-am inscris la Administratia Financiara, mi-am facut stampila, si de atunci singura activitate legata de acest subiect sunt ... (vezi toată discuția)
Autorizaþie de traducãtor obþinutã în 2005. ce trebuie fãcut pentru a funcþiona legal? ioana_7_fr ioana_7_fr Buna ziua! Sunt traducator autorizat din 2005,cand am obtinut autorizatia de traducator de la Mnisterul de Justitie.M-am inregistrat la Finante si in fiecare ... (vezi toată discuția)