avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 424 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Programare examen auto practic(orasul)..
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Programare examen auto practic(orasul)..

Buna ziua,as vrea va rog sa ma lamuriti in legatura cu urmatoarele,daca se poate..
Pe data de 15 07 2012 am promovat examenul auto,permis cat. B,eu mai avand permis dar mi-a fost anulat,iar acum urmez pasii pentru a-l redobandii,fiind proba scrisa,a3-a oara cand il sustin,de celelalte 2 ori nepromovandu-l.La iesirea din unitate m-am uitat la data in care am fost programat pentru proba practica si sa vad,de fapt ca,pentru proba practica am fost programat pentru data de 22 08 2012.Este posibil sa fiu programat cu un termen asa de lung?Si daca da,de ce?Mentionez ca eu sunt dintr-un oras mai mic cum ar fi Dr.Tr.Severin.Pana pe data la care am fost programat pentru proba practica imi va expira fisa medicala,va trebuii sa o reinoiesc?
Va multumesc...
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 15:11, 26 Iulie 2012
avizul medical trebuie sa fie in termenul de valabilitate la data depunerii dosarului in vederea sustinerii examenului ptr obtinerea permisului de conducere.
daca acesta expira intre probe nu trebuie sa obtineti un alt aviz medical.
oricat de mic ar fi orasul programarea ptr sustinerea probei practice poate fi influentata de nr de candidati sau de alte motive obiective cum ar fi nr mic de agenti de politie. tineti cont ca este si perioada concediilor.

ord. MAI 268/2010
Art. 6.
(1) La data programarii, respectiv la data sustinerii probelor de examen, candidatii trebuie sa indeplineasca, potrivit legii, conditiile de varsta, sa fie apti din punct de vedere medical, sa faca dovada pregatirii teoretice si practice prin cursuri organizate in conditiile legii si sa nu se afle in una dintre situatiile prevazute la art. 24 alin. (6) din ordonanta de urgenta.
(2) Dosarul de examinare trebuie sa contina urmatoarele documente:
(3) Situatia medicala a candidatilor al caror aviz medical initial, inscris pe fisa de scolarizare prevazuta la alin. (2) lit. b), a expirat se dovedeste prin prezentarea fisei medicale-tip in original.
....
(6) In vederea obtinerii unui nou permis de conducere pentru aceleasi ategorii/subcategorii detinute anterior, candidatii aflati in una dintre situatiile prevazute la art. 116 alin. (1) din ordonanta de urgenta trebuie sa prezinte pentru programare la examinare documentele prevazute la alin. (2) lit. a)-e), precum si:
a) fisa medicala-tip;

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Redobandire permis alexandrubogdan alexandrubogdan cu ce documente trebuie sa ma prezint la politie pentru a ma programa pentru sala? Mentionez ca am avut o sentinta definita . (vezi toată discuția)
Drept inscriere examen auto JosefC JosefC Buna ziua.Am si eu cateva intrebari.Din cate am aflat de pe acest forum, dupa 1 an de la data pronuntarii sentintei civile, am dreptul sa dau din nou de ... (vezi toată discuția)
Permis suspendat..posibila incriere la scoala...? monalisaalina monalisaalina As avea rugamintea sa ma lamuriti in urmatoarea situatie:o persoana posesoare de permis cat B inca ,il are suspendat pe o perioada de 4 luni,are dreptul de a ... (vezi toată discuția)