avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 190 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... termen recurs
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

termen recurs

Buna ziua,

Sunt implicat intr-un proces de revendicare imobiliara, in faza recursului dupa rejudecare. Termenul depunerii recursului a fost 23 mai 2012, iar Tribunalul Bacau a stabilit, dupa cum am gasit pe portal , primul termen la data de 18.09.2013. Este posibil ca in revendicare funciara sa se stabileasca un asemenea termen? Mentionez faptul ca procesul este pe rol din iunie 2007.
Cel mai recent răspuns: LUNCANU IONEL , utilizator 16:35, 27 Iulie 2012
Puteti sa formulati o cerere de preschimbare termen de judecata...
Mai mentionez faptul ca nu sunt eu recurentul...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Preschimbare termen judecata LUNCANU IONEL LUNCANU IONEL Sunt implicat intr-un proces de fond funciar , in faza recursului dupa rejudecare. Termenul depunerii recursului a fost 23 mai 2012, iar Tribunalul Bacau a ... (vezi toată discuția)
Termene pe fond funciar LUNCANU IONEL LUNCANU IONEL Buna ziua, Sunt implicat intr-un proces de fond funciar, conform legii 247 titlul XIII, in faza recursului dupa rejudecare. Termenul depunerii recursului ... (vezi toată discuția)
Contestatie in anulare LUNCANU IONEL LUNCANU IONEL Va rog , sa imi spuneti, care poate fi termenul in cunostinta pentru o cerere de contestatie in anulare si respectiv de revizuire, a unei hotarari definitive, ... (vezi toată discuția)