avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 378 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Preschimbare termen judecata
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Preschimbare termen judecata


Sunt implicat intr-un proces de fond funciar , in faza recursului dupa rejudecare. Termenul depunerii recursului a fost 23 mai 2012, iar Tribunalul Bacau a stabilit, dupa cum am gasit pe portal , primul termen la data de 18.09.2013. Mentionez faptul ca procesul este pe rol din iunie 2007.
Am adresat Tribunalului Bacau cerere, prin care am solicitat schimbarea termenului de judecata, respectiv pana la sfarsitul anului in curs, dar raspunsul a fost nefondat.
Va rog sa ma sfatuiti ce e de facut mai departe, deoarece data de judecata au schimbat-o, de pe 18.09.2013 pe 13.09.2013, in acelasi timp inlocuind si completul de judecata, dar cererea de preschimbare termen au respins-o.

Cel mai recent răspuns: LUNCANU IONEL , utilizator 12:34, 11 Septembrie 2012
Pai cam depinde de cele ce ati argumentat in cerere, ati solicitat preschimbarea termenului pe motiv ca... ce? Ca sa intelegem si noi. Daca nu ati argumentat-o era normal sa se respinga.

Termenul e foarte indepartat, e drept, atatia judecatori sunt insa, asta e infrastructura... depinde mult de argumentare.
Argumentul meu a fost ,,termenul prea indepartat'', la care care se suprapune faptul ca ma judec de cinci ani , pe fond funciar, pentru 550mp teren imprejmuitor aflat in spatele imobilului cumparat prin notariat in anul 1981.
Daca nu am fost atat de convingator, mai pot adresa o cerere de preschimbare, si daca da, ce argumente suplimentare se pot aduce pentru speta prezentata pe scurt mai sus.
Pentru un raspuns mai clar va rog sa va analizati putin incheierile de pe portal la Judecatoria Onesti si Tribunalul Bacau, in dosarele 211/270/2010- dosar rejudecare si 4241/270/2007- dosar fond/recurs. Mentionez ca sunt imputernicit din partea reclamantului.
Va multumesc si astept un raspuns de la dumneavoastra.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termene pe fond funciar LUNCANU IONEL LUNCANU IONEL Buna ziua, Sunt implicat intr-un proces de fond funciar, conform legii 247 titlul XIII, in faza recursului dupa rejudecare. Termenul depunerii recursului ... (vezi toată discuția)
Termen recurs LUNCANU IONEL LUNCANU IONEL Buna ziua, Sunt implicat intr-un proces de revendicare imobiliara, in faza recursului dupa rejudecare. Termenul depunerii recursului a fost 23 mai 2012, iar ... (vezi toată discuția)
Contestatie in anulare LUNCANU IONEL LUNCANU IONEL Va rog , sa imi spuneti, care poate fi termenul in cunostinta pentru o cerere de contestatie in anulare si respectiv de revizuire, a unei hotarari definitive, ... (vezi toată discuția)