avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 175 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Termene pe fond funciar
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Termene pe fond funciar


Buna ziua,

Sunt implicat intr-un proces de fond funciar, conform legii 247 titlul XIII, in faza recursului dupa rejudecare. Termenul depunerii recursului a fost 23 mai 2012, iar Tribunalul Bacau a stabilit, dupa cum am gasit pe portal , primul termen la data de 18.09.2013. Este posibil ca pe fond funciar sa se stabileasca un asemenea termen? Mentionez faptul ca procesul este pe rol din iunie 2007, respectiv de cinci ani si jumatate.
Astept raspuns urgent.


Citeste mai mult: www.avocatnet.ro/content/for...
Cel mai recent răspuns: LUNCANU IONEL , utilizator 21:50, 2 Noiembrie 2012
Doar din 2007? ªi sunteţi în recurs după rejudecare?

Ar trebui să vă consideraţi norocos. Se numeşte celeritate :yeah:


Puteti sa depuneti la instanta o cerere de preschimbare a termenului de judecata la o alta data, la o data mai apropiata, avand in vedere urgenta pe care o reclama solutionarea cauzei motivata de: .....
Termen cerere preschimbare termen judecata: pana la primul termen de judecata fixat de instanta care nu va convine.


Modele de cerere sunt si pe internet.

- un raspuns relevant este oferit tot pe acest site, Data post: Duminica, 2 Octombrie 2011, 10:59, de catre freeelis - consilier juridic:

Nu exista reglementat un astfel de termen .. preschimbarea termenului de judecata acordat initial se face in temeiul dispoz. art. 153 alin. (3) din C.proc.civ., care stipuleaza: „termenul luat in cunostinta sau pentru care au fost trimise citatiile nu poate fi preschimbat decat pentru motive temeinice si cu citarea partilor. ... motivele cererii de preschimbare a termenului de judecata nu sunt fixate de lege, astfel incat acestea sunt lasate la aprecierea instantei de judecata investita cu cererea de judecare,insa partea ce invoca aceasta situatie procesuala trebuie sa justifice care sunt acestea.

model de cerere
[ link extern ] ... /

Citeste mai mult: www.avocatnet.ro/content/for...
Va multumesc pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Preschimbare termen judecata LUNCANU IONEL LUNCANU IONEL Sunt implicat intr-un proces de fond funciar , in faza recursului dupa rejudecare. Termenul depunerii recursului a fost 23 mai 2012, iar Tribunalul Bacau a ... (vezi toată discuția)
Termen recurs LUNCANU IONEL LUNCANU IONEL Buna ziua, Sunt implicat intr-un proces de revendicare imobiliara, in faza recursului dupa rejudecare. Termenul depunerii recursului a fost 23 mai 2012, iar ... (vezi toată discuția)
Contestatie in anulare LUNCANU IONEL LUNCANU IONEL Va rog , sa imi spuneti, care poate fi termenul in cunostinta pentru o cerere de contestatie in anulare si respectiv de revizuire, a unei hotarari definitive, ... (vezi toată discuția)