avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1103 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... ajutor social suspendat
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

ajutor social suspendat

Buna ziua,

As dori sa va intreb urmatoarele : ce poate sa faca o persoana careia i s-a suspendat ajutorul social pe motive politice ? unde sa se adreseze? Tin sa precizez ca in comuna s-a schimbat primarul iar la judet este aceeasi culoare politica. Persoana in cauza, din ceea ce stiu eu, se incadreaza pentru vma, dar asta este tara noastra:(:( astept raspunsul dvs. Multumesc !

Cel mai recent răspuns: Tarzan2012 , utilizator 20:24, 27 Iulie 2012
Faceti o cerere catre primarie sa va dea un raspuns privind suspendarea ajutorului social. Ei trebuie sa va raspunda legal. Dupa ce primiti raspunsul lor,veti vedea daca este pe motiv politice sau social.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alocatie monoparentala ioana79 ioana79 Buna ziua as dori sa imi spuneti si mie ce trebuie sa fac in urmatorul caz:pana in urma cu 3 luni am beneficiat de alocatie monoparentala.Eu am adresa din ... (vezi toată discuția)
Modificare culoare tocarie anissia anissia am si eu o intrebare, am un apartament vechi in centrul capitalei care atunci cand l-am luat avea tocaria si balconul o culoare nedefinita, maro, bej, o noanta ... (vezi toată discuția)
Accident usor Teodoradr11 Teodoradr11 Buna seara , In urma cu cateva ore am avut un accident rutier doar cu daune materiale (fara victime) in care nu am fost vinovatul , deoarece mergeam pe ... (vezi toată discuția)