avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1717 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... amenda rovinieta- Iulie 2012
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

amenda rovinieta- Iulie 2012

Buna ziua!
Ma aflu in situatia urmatoare:
Am primit o amenda pentu circulatie pe drumuri nationale fara rovinieta cu PV emis in data de 26.06.2012- pentru care am platit numai amenda fara a plati si despagubirea.
In data de 12.07.2012 s-a emis un nou PV pe care eu l-am primit in data de 26.07.2012 pentru care nu am platit inca nimic!
Intrebarea mea este daca se poate anula acest ultim PV, avand in vedere proaspata Lege 144/24.07.2012 si cum anume ar trebui sa procedez pentru a o anula. Ma incadrez si eu in prevederile legii, acelea care prevad ca nu se pot emite mai multe PV intr-un interval de 30 zile?
Va multumesc!
Ultima modificare: Vineri, 27 Iulie 2012
Gabriela Mihai, Avocat
Cel mai recent răspuns: doberv , utilizator 21:32, 27 Iulie 2012
de regula , legea produce efecte pentru viitor daca nu se stipuleaza altfel in continutul acesteia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda rovinieta Narcisa Mihaela Z Narcisa Mihaela Z Din 2 august 2017 pana in 10 noiembrie 2017 nu am avut platita rovinieta, am uitat . Astazi am primit procesul verbal de contraventie pentru data 27 august ... (vezi toată discuția)
Lipsa rovinieta alinauim alinauim Buna ziua! Intrebarea mea este, daca am circulat cu masina fara rovinieta #-o #-o in cat timp imi emite procesul de contraventie? Din cate am mai auzit sunt ... (vezi toată discuția)
Executare silita rovinieta danielstefan392 danielstefan392 Buna ziua, In anul 2010 luna a 7-a am primit amenda 28 euro ptr. ca am circulat fara rovinieta. Lucru care pana in prezent eu nu l-am stiut, tin sa ... (vezi toată discuția)