Din 2 august 2017 pana in 10 noiembrie 2017 nu am avut platita rovinieta, am uitat . Astazi am primit procesul verbal de contraventie pentru data 27 august 2017. Am platit amenda.
Va rog sa imi spuneti daca in aceasta perioada (2.08.2017 -10.11.2017) mai pot primi si alte amenzi pentru circulatia pe drumurile nationale ?
Buna seara,
Da puteti sa primiti amenzi pentru toate situatiile ain care ati fost surprins in aceasta perioada circuland in afara localitatii fara rovigneta.
Ma intreb, ati primit PV cu semnatura olografa? Daca nu puteti sa-l contestati avand sanse sa il si anulati.
Buna seara!
De multe ori, amenda pentru lipsa rovinietei este abuziva daca ea s-a dat la un interval scurt de timp pentru acelasi autovehicul. Conform legii, nu poti fi sanctionat de mai multe ori la rand pentru aceeasi fapta. Prin urmare, daca au fost emise amenzi pentru contraventii similare si consecutive, acestea pot fi contestate in instanta.
O mica adaugare la ceea ce a scris dl Gabriel Klein Kiritescu, semnatura olografa se refera la semnatura de mana a agentului constatator. (p.s: multi avocati o considera valabila si daca este in copie, nu doar original)
Exista un sistem de alerte pentru a va aminti de rovinieta pe site-ul de pe care cumparati.
"Cu numai 5 EURO, aveti incluse in pachet 50 de alerte prin e-mail si SMS."
Narcisa Mihaela Z
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Buna seara !
Procesul verbal are semnatura in copie . Contraventia a fost facuta cu mijloace tenice informatice.
Pe viitor voi tine cont de sfatul dumneavoastra in legatura cu alertarea. E prima amenda in 22 de ani.
Va multumesc pentru raspuns !
amenda rovinieta
crival
Buna seara. Am primit astazi 28.04.2017 o amenda de la CNAIR pentru ca in 08.11.2016 am fost surprins de o camera fixa de control a rovinietei circuland pe ... (vezi toată discuția)
Taxa vignieta
Horea52
Am uitat pur si simplu sa platesc vignieta 2 luni jumate (iulie-aug si sep 2016).Bineinteles ca imediat ce am realizat ca nu am vignieta am cumparat una anuala ... (vezi toată discuția)