avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 263 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Model de solicitare de respingere a cererii de ...
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Model de solicitare de respingere a cererii de insolventa

Am nevoie de un model de solicitare de respingere a cererii de insolventa intrucat sumele solicitate de un furnizor nu sunt reale.
Cel mai recent răspuns: Marius Bote , Practician in insolventa 09:49, 4 August 2012
Buna seara .
Nu exista un asemenea model,este redactat de la caz la caz .Faceti intampinare,la cererea creditorului , eventual cerere reconventionala,daca mai aveti ceva de adaugat, in care mentionati aceste lucrururi.
Cu stima ,
Marius Bote .
Ultima modificare: Sâmbătă, 4 August 2012
Marius Bote, Practician in insolventa

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Insolventa - solutii inlineasofa inlineasofa O societatea X a primit in data de 02.05.2012, din partea Administratia Financiara, cerere de deschidere a procedurii insolventei pe suma datorata de 300.000 ... (vezi toată discuția)
Excepþii de procedurã delotilia delotilia Bună ziua. Trebuie să formulez excepţiile de procedură într-o întâmpinare intr-un proces în care societatea mea comercială figurează ca pârât ... (vezi toată discuția)
Intampinare la somatie de plata bgeri2007 bgeri2007 Am primit o citatie prin care sunt chemat in instanta in calitate de debitor - somatie de plata. Si sunt nedumerit cu acea intampinare care trebuie depusa. Pe ... (vezi toată discuția)