avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 501 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţii politice şi legislaţie ... 0800 800 407 – Numar de telefon gratuit pentru ...
Discuție deschisă în Discuţii politice şi legislaţie electorală

0800 800 407 – Numar de telefon gratuit pentru alegatorii romani din strainatate

Ministerul Afacerilor Externe anunţă că a fost pus în funcţiune telefonul verde 0800 800 407, la care sunt oferite informaţii utile legate de referendumul naţional din 29 iulie, cetăţenilor români din afara graniţelor. Telefonul stă la dispoziţia alegătorilor până luni, 30 iulie, în regim de permanenţă.

Lista secţiilor de votare organizate în străinătate poate fi accesată aici:
[ link extern ]

Harta interactivă a secţiilor de votare organizate în străinătate poate fi accesată aici:
[ link extern ]
Cel mai recent răspuns: eraz , utilizator 09:00, 28 Iulie 2012
Harta interactiva este interesanta prin codul de culori intrebuintat (rosu si albastru).
Putine locatii ale reprezentantiilor diplomatice sunt indicate cu vecinatatile din imediata apropiere (orientare si denumire strazi, alte repere de orientare).
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot obține buletin prin consulat dacă nu am niciun act de identitate valabil? GabLuta GabLuta Locuiesc in Irlanda si mi-am pierdut certificatul de naștere. De curând am aplicat pentru un certificat duplicat prin consulatul din Dublin, si-l voi avea la ... (vezi toată discuția)
Schimbarea admnistrativa a unei localitati - cartierul pipera sa treaca de la administratia orasului voluntari la cea a sectorului 1 sau 2 bucuresti bologa_vasile bologa_vasile Buna dimineata, Locuitorii din cartierul Pipera, oras Voluntari, se confrunta de ani de zile cu urmatoarele aspecte grave: a) Lipsa unei infrastructuri ... (vezi toată discuția)
Anunt pentru romanii din strainatate care au actele expirate si vor sa voteze la referendum Ares-3 Ares-3 Ministrul de Externe Andrei Marga a anuntat intr-o emisiune televizata ca romanii din strainatate care vor sa voteze la referendum dar au actele de identitate ... (vezi toată discuția)