gi-jane2 
	    	Moderator

gi-jane2 
	    	Moderator	    

~ final discuție ~
 ana.avasiicii	                   

Buna seara,
Poate ma puteti ajuta...
Sunt divortata si am impreuna cu fostul meu sot un apartament (ai carui proprietari suntem impreuna), cumparat cu banii ... (vezi toată discuția)
	                    ana.avasiicii	                   

Buna seara,
Poate ma puteti ajuta...
Sunt divortata si am impreuna cu fostul meu sot un apartament (ai carui proprietari suntem impreuna), cumparat cu banii ... (vezi toată discuția)

shadowfax__25	                   

Buna seara. As dori sa stiu si eu in cazul in care fosta sotie a introdus actiunea de partaj asupra unui imobil, bun comun achizitionat in timpul casatoriei cu ... (vezi toată discuția)
	                    shadowfax__25	                   

Buna seara. As dori sa stiu si eu in cazul in care fosta sotie a introdus actiunea de partaj asupra unui imobil, bun comun achizitionat in timpul casatoriei cu ... (vezi toată discuția)

sunshine83	                   

Care este principiul impartirii bunurilor intr-un partaj ? 
Se impart bunurile si obligatiile?
Daca de exemplu bunurile valoreaza 50 mii euro si creditul ... (vezi toată discuția)
	                    sunshine83	                   

Care este principiul impartirii bunurilor intr-un partaj ? 
Se impart bunurile si obligatiile?
Daca de exemplu bunurile valoreaza 50 mii euro si creditul ... (vezi toată discuția)