avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 209 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... venit din inchiriere
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

venit din inchiriere

daca vreau sa inchiriez o camera dintr-un apartament unde sunt si eu si sotul proprietari, pt depunerea contractului si a decl 220/200 la finante trebuie sa fie pe ambii propr. sau numai pe unul?
Cel mai recent răspuns: carmen01011958 , moderator 22:32, 31 Iulie 2012
In cazul in care contractul este legal incheiat (la notariat), in opinia mea, declaratiile pot fi facute de oricare dintre dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchirierea unui spatiu pentru o firma jean59 jean59 Doresc sa inchiriez un spatiu unei firme care desfasoara activitati comerciale.Spatiul se afla intr-o cladire situata pe raza unei comune(la tara).Vreau sa fac ... (vezi toată discuția)
Contract inchiriere spatiu comercial gaboanta2 gaboanta2 Buna ziua, Va rog mult sa ma luminati si pe mine cum trebuie sa procedez. Mi-am infiintat o firma. Pentru punctul de lucru vreau sa inchiriez un spatiu ... (vezi toată discuția)
Inchiriere apartament kouliscon kouliscon Salut Vreau sa inchiriez apartamentul prin agentie si as dori sa stiu daca este suficient contractul de la agentie sau trebuie legalizat la notar? Mersi (vezi toată discuția)