avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 658 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... amenintare pe facebook,pe e-mail,spargere de ...
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

amenintare pe facebook,pe e-mail,spargere de cont!!!!!!!

buna ziua.ma confrunt cu un cosmar.va rog sa ma ajutati,sa.mi spuneti ce pot sa fac.cineva ma ameninta p facebook si pe e-mail ca-mi face publice anumite fotografii p care le-a obtinut in mod neautorizat,furand parola si id persoanei care le detinea.ma hartuieste cu mesaje p messenger,pe facebook,amenintari,vorbeste chiar si de moarte.va rog sa-mi spuneti daca se poate face ceva pe cale legala impotriva acestei persoane.mentionez ca stiu cine este aceasta persoana si va mai pot spune ca detine si toate conversatiile private ale mele cu persoana careia i-a furat id si parola,si,ameninta ca va face public atat fotografiile cand si intreg continutul discutiilor noastre intime.va multumesc din suflet si astept raspuns urgent.
Cel mai recent răspuns: moon007 , utilizator 18:01, 31 Iulie 2012
faceti plangere penala la politie
deci se poate?si ce as putea obtine?adica vreau doar s-o fac sa inceteze cu amenintarile si cu hartuirea.va multumesc pentru sfat
Persoana în calculatorul căreia a pătruns neautorizat persoana care vă ameninţă acum, să depună şi ea plângere penală pentru violarea secretului corespondenţei şi pătrunderea neautorizată într-un sistem informatic şi sustragerea datelor. Dvs. depuneţi plângere pentru ameninţare , folosind toate probele pe care le deţineţi. Nu lăsaţi să treacă 2 luni , apoi va fi tardivă depunerea plângerii, în ceea ce vă priveşte.
Va multumesc mult!!!
Dacă doriţi doar ca persoana care vă ameninţă să înceteze cu amninţările, ulterior depunerii plângerii, dacă persoana încetează să vă ameninţe şi vă lasă în pace, vă puteţi vă puteţi împăca , aducând la cunoştinţă acest fapt organelor de urmărire penală, iar astfel urmărirea penală va înceta .

Alte discuții în legătură

Infractiune?email si facebook accesat ilegal, amenintari grave ionut198666 ionut198666 Buna ziua. De vre-o doua luni,primesc amenintari pe email si facebook,destul de serioase,iar cu cateva sapatamni in urma,mi-a fost spart emailul si ... (vezi toată discuția)
Fostul meu concubin ma hartuieste andeutza1991 andeutza1991 Buna seara am 21 de ani am stat cu un baiat trei ani de zile eu lucrez in afara la un restaurant imi lua toti bani iar acum am fugit de la el fara haine fara ... (vezi toată discuția)
Furt de identitate,hartuire si amenintare pe internet gughi88 gughi88 Buna ziua, Am o mare problema de 2 ani de zile. O anumita persoana,anonima si-a facut un cont de facebook cu pozele mele.Am contactat facebook-ul,au sters ... (vezi toată discuția)