avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1305 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţii politice şi legislaţie ... Vot referendum
Discuție deschisă în Discuţii politice şi legislaţie electorală

Vot referendum

In cazul in care CCR nu valideaza referendumul,eu cetatean ce am votat ce posibilitati legale am sa-mi fie luat in consideratie votul si sa nu fie ignorat?Carei institutii trebuie sa ma adresez?
Nu stiu daca am postat corect in acest topic,rog colegii sa-l redirectioneze daca nu am facut-o eu corect.
Ultima modificare: Marți, 31 Iulie 2012
Contabilitate sector 4 evoCONTA, Contabil
danacj a scris:

Informatiile dvs sunt din interiorul sistemului, sau aveti dvs., aceasta parere, pe care o consider pertinenta?

Sunt categorii de persoane care nu sunt platitoare de contributii catre stat, dar sunt asigurati. Acestia nu se regasesc in baza de date a MF.
In orice caz, cifrele de la CNAS corespund cu alte cifre, existente in alte baze de date, mai putin cu ale MAI. O fi stiind STS-ul ceva? Cineva sustinea ca pe via STS se pot introduce in sistem pana la 2 milioane de voturi... Nu vreau sa continui discutia. Daca vreti cifre, va sau link-uri:
[ link extern ]
[ link extern ]
[ link extern ]
[ link extern ]
[ link extern ]

@Lascoschi..., nu se vrea, aia e , ca nu se vrea ! Cand oamenii nu mai sunt, orgoliile ar trebui sa taca, la fel si sustinerile aberante.
Daca in 2002 eram 21 de milioane din 22 900 000 in 1990, cu tendinta descrescatoare de 0, 2/an, acum suntem mai multi?
stai linistiti!
In urma cu aproximativ un an si jumatate de zile am constatat haosul care exista in unul din cele mai importante servicii din cadrul unei autoritati publice locale: serviciul de stare civila.
Atunci am constatat existenta primirii si neoperarii unui numar de 438 de mentiuni dintre care marea majoritate sunt decese, ceea ce m-a facut sa spun acum 2 zile pe acest forum ca mortii circula pe strazi*, deci exista si in listele electorale permanente.

Nu numai ca am costatat, dar am si sesizat o directie judeteana de evidenta a populatie, care mi-a comunicat ca nu are nicio putere. Atunci m-am adresat D.E.P.A.B.D-ului (fostul INEP).
Am primit un raspuns, chiar sub sematura d-lui MANOLOIU CONSTANTIN, care m-a facut sa cred ca nu se doreste ca aceasta activitate sa reflecte realitatea.

Poate ca, acei care nu ati avut evenimente, mai mult sau mai putin fericite, nu stiti ca in cadrul acestui serviciu se inregistreaza nasterile, casatoriile si decesele precum si faptul ca tot in cadrul acestui serviciu se operaza modificarie de stare civila, oriunde acestea au avut loc.

Institutiile care gestiomeaza date personale, au propria lor baza de date, dar strict referitoare la obiectul lor de activitate.

Actualizarea listelor electorale permanente revine autoritatilor publice locale prin serviciile de stare civila.

* Poate ca d-lui moderator nu i-a convenit ca am scris realitatea si de aceea a sters comentraiul meu.

~ Conținut șters la cerere ~
Da,comunismul a durat 45 de.ani iar acum, in 22 de ani s-a distrus si ceea ce se facuse anterior.IRIGATIILE,SPRE EXEMPLU...

E GRAV ceea ce s-a intamplat si nimic nu cred ca se va schimba prea curand...

Elena, oamenii mor dar se nasc altii.
Parca nici holocausul nu a omorat atatia.oameni...
avocat_lascoschi@yahoo.com a scris:

Elena, oamenii mor dar se nasc altii.
Parca nici holocausul nu a omorat atatia.oameni...

-0,2 % pe an. Asa se nasc oameni in Romania, iar aspectul cel mai grav este ca si dintre acestia mor. 9,8 la mia de copii sub 5 ani mor, dublu faţă de media europeană.
Eu nu fac speculatii, pur si simplu citesc statistici si studii facute pana in 2011. Si da, vreau sa stiu cati suntem exact, care este venitul intern brut pe cap ce locuitor. Sunt atatia indicatori care se calculeaza pe populatia reala, si ma refer aici la consum, salariu real, cifre scolare, cifre de someri in plata, cati incarcerati, cati asigurati altfel decat prin prestatii directe samd.
Referendumul actual este doar prilejul de a se afla date reale despre noi, cei care va trebui sa platim datoria externa.
Si, ca ultima interventie in topic (deja ma simt off topic), este prea important sa stim cum am trait in ultimii ani, daca e cazul sa plecam capul peste 8 milioane de oameni care am votat (fiecare cum l-a taiat capul, dar cu precadere cei care au votat "nu" merita TOT respectul nostru), daca ne asteapta represalii ale parchetelor, daca s-au promis concesii puterilor straine, daca, daca, daca...
Ultima modificare: Sâmbătă, 4 August 2012
elena138, utilizator

Alte discuții în legătură

Proiect de hotãrâre prin care parlamentul sã constate cã bãsescu a fost demis de popor ContSters257414 ContSters257414 Senatorul PNL Ioan Ghişe va propune, luni, în plenul reunit al celor două Camere, un proiect de hotărâre a Parlamentului prin care să se ia act de ... (vezi toată discuția)
Am votat sau nu la referendum 2012 freeanifer freeanifer Consider interesanta situatia fiecaruia. Eu de exemplu peste 15 minute ma duc sa votez. Invit pe cei care doresc sa spuna daca au votat sau nu vor vota sau ... (vezi toată discuția)
Care credeti ca va fi rezultatul referendumului din 29.07.2012? Cabinet de Avocat Cabinet de Avocat "Stan Petru Radu" 1. Se vor prezenta la urne [b]50%+1[/b] dintre alegatori? 2. Care va fi procentajul [b]Pro si Contra[/b] demiterii presedintelui? (vezi toată discuția)