avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 922 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediu odihna - an cu prenatal + concediu maternitate
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediu odihna - an cu prenatal + concediu maternitate

Sotia intra in prenatal incepand cu 1 sept 2012; nasterea e estimata a avea loc pe 7 noiembrie. E angajata pe nedeterminat cu 22 zile concediu pe an; la intrarea in prenatal se considera ca zilele de concediu aferente lunilor sept ... decembrie se anuleaza ? sau ce se intampla cu ele ?
Cel mai recent răspuns: ContSters136493 , utilizator 22:01, 31 Iulie 2012
Avand in vedere ca co anual se acorda pt. timpul efectiv lucrat ,nr.total de zile de co cuvenit,respectiv 22,se va diminua corespunzator perioadei in care nu se va desfasura activitate,respectiv lunile septembrie-decembrie 2012,adica concret,va beneficia de doar (22/12)x8luni=15zile co

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vin la dumneavoastră cu o cerere de informare și clarificare ... Mircea2025 Mircea2025 Vin la dumneavoastră cu o cerere de informare și clarificare juridică. Soția mea este angajată la o firmă din Sibiu, iar aceasta urmează să intre ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. urmează să intru in concediu de odihnă iar apoi ... diana23ingrid diana23ingrid Bună ziua. Urmează să intru in concediu de odihnă iar apoi aș vrea să intru in cm apoi prenetal. Câte zile de concediu am pe anul 2021? 1,75 * nr de ... (vezi toată discuția)
Zile concediu de ohihna valcris valcris Buna dimineata. Am angajat la firma unde lucrez o persoana cu contract de munca pe perioada nedeterminata, incepand cu data de 25.08.2011. Cate zile de ... (vezi toată discuția)