avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 946 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Cercetare documentarã mãrci - cum se face?
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Cercetare documentarã mãrci - cum se face?

Buna ziua, va rog mult sa ma ajutati daca se poate..cum se face o cercetare de marca pe site/urile osim si ohim?am inteles ca se pot face acestea si fara ajutorul osim, insa un stiu cum trebuie sa fac cautarea, dupa ce cuvinte etc..multumesc mult
Cel mai recent răspuns: Cabinet de proprietate industriala RALUCA ARDELEANU , Consultant proprietate industriala 09:29, 2 August 2012
Stimata Doamna, know-how-ul acestei proceduri se invata in ani buni de meserie. Va sfatuiesc sa apelati la OSIM sau la un consilier in PI pentru efectuarea acestei cercetari, deoarece rezultatele obtinute sunt ca urmare a ecuatiilor de cautare introduse. Daca ecuatiile de cautare sunt incorecte sau limitate si rezultatele pot fi eronate si va puteti trezi ca incalcati drepturi anterioare de proprietate industriala.
Mult succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Monitorizarea marcilor Cabinet de proprietate industriala RALUCA ARDELEANU Cabinet de proprietate industriala RALUCA ARDELEANU Stimati colegi, Poate ati aflat intre timp ca din 10 mai 2010 va intra in vigoare noua lege a marcilor. Principala modificare este aceea ca OSIM nu mai ... (vezi toată discuția)
Tm vs marca inregistrata si altele... Kapy Kapy Buna seara, Ma pregatesc pentru inregistrarea unei marci si incerc sa ma documentez, stiu o sa-mi spuneti sa apelez ca un consilier, am apelat pentru a mi se ... (vezi toată discuția)
Pot verifica daca o fraza e inregistrata la o.s.i.m.? Sofia Andrei Sofia Andrei Buna ziua, va rog sa-mi spuneti cum pot verifica daca o fraza, este inregistrata la OSIM? Care este procedura? (vezi toată discuția)