Intră în comunitate
avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 854 soluții astăzi
Acest site folosește cookies. Informații aici
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Pasii de urmat la infiintarea unei ferme conform ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Pasii de urmat la infiintarea unei ferme conform legilor in vigoare.

Buna ziua,
Suntem doua persoane ce lucram cateva hectare si am dori sa ne asociem in vederea infiintarii unei ferme zootehnice.Care ar fi pasii de urmat plecand de la urmatoarele:Constructia se va face pe un teren arabil (format din doua parcele apartinand in mod egal cate una ambilor asociati).Cum procedam in vederea demararii actelor necesare constructiei (certificat urbanism ,scoatere din circuit agricol,avize, proiect constructie autorizatie).Putem sa facem ceva la notar ca un contract de asociere persoane private sau este obligatoriu sa facem un srl. Am putea obtine avizele de constructie,de functionare fara sa infiintam un srl?Daca ar fi nevoie pana la urma de un srl platitor de tva care ar fi impozitele de platit?Multumesc!:(
Cel mai recent răspuns: geims , utilizator 15:44, 3 August 2012
~ Conținut șters la cerere ~
va multumesc pentru raspuns,dar nu este in legatura cu ce precizam eu.a rog daca poate cineva sa-mi dea cateva informatii legate de problema care am puso ,nu ma intereseaza politica uniunii europene fata de srl.....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce este un srl d? analici analici Buna ziua Ce este un SRL D si unde pot afla mai multe informatii? (vezi toată discuția)
Facilitati firme nou infiintate ancaciu ancaciu ce facilitati au firmele nou infiintate :impozit pe profit ,viramente salarii (vezi toată discuția)
Srl-d  am o firma infiintata acum aprox. 5 ani, care are activitatea suspendata si pe care nu am avut activitate in realitate, dar probabil 2-3 luni la inceput, pana ... (vezi toată discuția)